Η εκπροσώπηση-παρουσία του time2rally.gr στο Golden Rally Show 2014


A6

Τα συγχαρητήριά μας προς τα πληρώματα που “φόρεσαν” τα αυτοκόλλητα του time2rally.gr και μας εκπροσώπησαν στο Golden Rally Show 2014 που διοργανώθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο ΟΑΚΑ. 

103

Τα μεγάλα ΜΠΡΑΒΟ πάνε στους Αυγερόπουλο – Παπανδρέου Νο75, οι οποίοι είναι και οι νικητές της κλάσης Α6!!!

O Πατρινός Χρήστος Αυγερόπουλος, αθλητής της ΑΟΠ team, και ο Αιγιώτης Παντελής Παπανδρέου, αθλητής της ΑΛΜΑ Αιγίου, οδηγώντας ένα Pegeuot 106 s16, το Σάββατο κατατάχθηκαν  στην 2η θέση της κλάσης Α6, πίσω από τους Ζάχο Βασίλη και Ασπρομούγγο Βαγγέλη με Citroen C2 R2, με μόλις 0,34 δευτ. διαφορά. Πολύ καλή θέση είχαν και στην Γενική Κατάταξη, όπου ήταν 9οι με διαφορά από τον πρώτο Ζάχο – Παναγιωτούνη, με Mitsubishi Evo 6  κλ.Α8, 22,86 δευτ, αφήνοντας πίσω τους δυνατότερα αυτοκίνητα.
013

Το 3ο Σκέλος, της Κυριακής, βρίσκει το πλήρωμά μας έτοιμο και τα προγνωστικά να είναι ήδη με το μέρος τους. Με την ολοκλήρωση του σκέλους, σημειώνουν τον καλύτερο χρόνο και κερδίζουν τον Αγώνα, μπροστά από τους δεύτερους  Ζάχο Βασίλη – Ασπρομούγγο Βαγγέλη και τους τρίτους Καραδημήτρη Νικόλαο – Μουρτούκο Γιώργο με Peugeot 206 Xs. Ανεβαίνουν και στην Γενική και βρίσκονται στην 6η θέση. Τα τρία αυτά πληρώματα είναι αυτά που διαγωνίστηκαν και στον Τελικό.

Στον Tελικό δεν μετράνε οι προηγούμενες επιδόσεις και έτσι από τα τρία πληρώματα αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο αυτομάτως κερδίζει! Οι Αυγερόπουλος Χρήστος και Παντελής Παπανδρέου σημειώνουν την καλύτερη επίδοση και κερδίζουν την κλάση Α6 και κατατάσσονται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης!!!

 

n2

Στην κλάση Ν2, το πλήρωμα που μας τίμησε με τα αυτοκόλλητα του “time2rally.gr”, ήταν αυτό των Φαρσούλη Απόστολο και Γεωργίτσα Βασίλη, με αυτοκίνητο ένα Citroen Saxo Vts, που κατέκτησαν την 2η θέση στον Τελικό, πίσω από τους πρώτους Σύλλα Γεώργιο – Αναστασοπούλου Πηνελόπη με Peugeot 106 S16 και μπροστά από τους τρίτους Αστριο – Louki Look και αυτοί με Peugeot 106 S16. Στο 2ο Σκέλος, ήταν 4η στην κλάση Ν2 και στο 3ο Σκέλος της Κυριακής πλασαρίστηκαν στην 2η θέση με μόλις 0,80 δευτ από τους πρώτους Σύλλα Γεώργιο – Αναστασοπούλου Πηνελόπη. Μιλάμε για πραγματική μάχη, παρόλο που αντιμετώπισαν και κάποιο πρόβλημα με την 1η ταχύτητα του σασμάν.

014

Έτσι λοιπόν οι τρεις του Τελικού “πάλεψαν” και το πλήρωμά μας βρέθηκε ανάμεσα στους δύο που αναφέραμε και πιο πάνω. Πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή τους επίδοση ανάμεσα στους 17 εκκινήσαντες  της Ν2.

 

106Στα ιστορικά τώρα οι Λυκάκης ΙωάννηςΚαμπούροβα Μαρία , με το πολύ καλά προετοιμασμένο VW 1302 S,  ξεκίνησαν των αγώνα με πρωτιά στην κατηγορία 2 των Ιστορικών  και δεν άφησαν περιθώρια σε κανέναν να τους κουνήσει από εκεί. Στο βραδινό σκέλος, που ήταν και το θεαματικότερο του αγώνα, δημιούργησαν μεγάλη διαφορά από τους Λάμπρου Κάρολο – Κόλλια Γιάννη, που συμμετείχαν με RENAULT Alpine A110.

107Την Κυριάκη το πρωί, κατάφεραν να κατεβάσουν και άλλο τον χρόνο τους και να αυξήσουν την διαφορά τους από τους δεύτερους.

Στην διαδικασία του τελικού, οι βασικοί τους αντίπαλοι, Λάμπρου Κάρολος – Κόλλιας Γιάννης, αντιμετώπισαν έναν στιγμιαίο πρόβλημα, το οποίο τους έθεσε εκτός διεκδικήσεων. Έτσι, το πλήρωμα ,ακολουθώντας την ίδια συνταγή, διατήρησε την πρωτιά, ακολουθούμενοι από τους Γαβριηλίδη Γεώργιο – Πολίτο Νικόλαο, με FORD Escort Rs 2000. Την τριάδα συμπλήρωσαν οι Ραζής Δημήτριος – Μωραΐτης Παναγιώτης με DATSUN 510.

109

Πριν την διαδικασία του τελικού κάποιοι μίλησαν για ενστάσεις. Το πλήρωμα παρέμεινε μέχρι αργά στον χώρο της εκδήλωσης, μετά το τέλος αυτής, αλλά τελικά κανείς δεν επέβαλε καμία ένσταση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s