Ημερολόγιο Αγώνων 2016

imerologio 2016 header

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ / ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ / ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

AUTO_A_2106_V2-page-001


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΟ ΦΙΛΠΑ 2016

programme-eo-filpa-2016-page-001

eofilpa_logo

programme-eo-filpa-2016-page-002


 

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ DRAGSTER / DRIFT / ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ / ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ / ΠΛΟΗΓΗΣΕΙΣ

AUTO_B_2106_V2-page-001


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 AUTO_4Χ4_2106_V2-page-001


 

Μπήκαμε στο 2016 που θα αποτελέσει την 3η χρονιά λειτουργίας του time2rally.gr. Ο αγωνιστικός χαρακτήρας που καθιέρωσε το site μας θα διατηρηθεί και αυτήν την χρονιά. Μέσω του time2rally.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα γεγονότα  του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελλάδας και όχι μόνο.

Το 2015 ήταν για εμάς η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου είναι ζωντανοί με πλούσιο θέαμα και τους αξίζει οργανωμένη προβολή.

 

Η ομάδα μας ξεκινώντας στις αρχές του 2014 δειλά την προσπάθειά της να καλύψει τα αγωνιστικά δρώμενα της χώρας μας, δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα επακολουθούσε. Η αποδοχή στο χώρο ήταν ενθαρρυντική. Ξεκινήσαμε έχοντας ως στόχο να αξιοποιήσουμε τις σκόρπιες πληροφορίες που υπήρχαν στο ιντερνέτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να τις οργανώσουμε και να τις παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας. Παράλληλα, κάνοντας αυτό που αγαπάμε, βρεθήκαμε σε πάρα πολλούς αγώνες, παράγοντας ειδήσεις, βιντεοσκοπώντας, φωτογραφίζοντας και χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες.


editorial 2016 featured

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός όμως δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε την ημέρα του αγώνα. Από πίσω υπάρχει μία πλειάδα ατόμων (αγωνιζομένων, μηχανικών, υποστηρικτών και οργανωτών) που πασχίζει να υλοποιεί τους αγώνες και βρήκε σαν σύμμαχο το time2rally.gr .  Συνεργαστήκαμε με συμμετέχοντες και διοργανωτές στηρίζοντας επικοινωνιακά (και όχι μόνο) τις προσπάθειές τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που είσαστε δίπλα μας στα πρώτα βήματα του time2rally.gr και το βοηθήσατε να καθιερωθεί. Η ομάδα μας για το 2016 έχει μεγαλώσει και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί…

Εξάλλου το time2rally.gr είναι μία παρέα…

Kαλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!

find us

Advertisements