1ος Αγώνας Rotax Max Challenge: Αποτελέσματα|+photos


header 1os agonas rotax max challeng apotelesmata photosΜε μεγάλη επιτυχία και 52 συμμετοχές ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο 1ος Αγώνας Rotax Max Challenge στην πίστα καρτ “Kartodromo” του Αγ. Στεφάνου. Κυρίαρχο μοτίβο του Αγώνα ήταν, το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε και η πολύ καλή οδήγηση από όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς. Οι θεατές παρακολούθησαν όλα τα σκέλη των κατηγοριών, που προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, με μάχες εντός της πίστας που ανέβαζαν την αδρεναλίνη στα ύψη. 

Αποτελέσματα

Το σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ο τελικός της κατηγορίας Micro δε άργησε να ολοκληρωθεί. Με τον υψηλό αριθμό των 15 συμμετοχών, η καρό σημαία έπεσε και στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Ανδρέας Σπανός, από την Praga Zahos Karting Team, στη 2ηθέση ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, από την Nitro Kart Team και στην 1η θέση ο Γιάννης Λάντζης, από την Chatzis Racing Team.

Στην κατηγορία Junior, στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Βασίλης Σαλάκος, από την Praga ZahosKarting Team, στη δεύτερη θέση ο Τούρκος οδηγός που μας τιμά με την παρουσία του σε κάθε αγώνα, Mehmet Mert Dalkiran, από την Prt Motorsport Team και στην πρώτη θέση ο Πρωταθλητής της κατηγορίας για το 2015, Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την Chatzis Racing Team.

Με 15 συμμετέχοντες οδηγούς και έμπειρη οδήγηση, διεξήχθη επιτυχώς η κατηγορία Max. Μετά από μία αξιοσημείωτη οδήγηση, την 3η θέση κατέκτησε ο  Άγγελος Μαλανδρίνος, από την AM Racing Team, τη 2η θέση ο εξαιρετικός οδηγός, εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, Φίλιππος Καλέσης, από την PrtMotorsport Team και μετά από έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον και γρήγορο αγώνα, την 1η θέση της κατηγορίας Senior Maxκατέκτησε, ο Χρήστος Σαγανάς, από την Zorri Motorsport Team.

Στην κατηγορία Max Masters, υποκατηγορία της Max με συμμετέχοντες οδηγούς ηλικίας άνω των 32 ετών, την τρίτη θέση μετά την καρό σημαία κέρδισε ο Κουρέτας Κωνσταντίνος, από την Prt Motorsport Team, τη δεύτερη θέση ο Μάνος Αχλαδής, από την GSR Team και την πρώτη θέση ο Χρήστος Παπαχριστόπουλος, από την Praga Zahos Karting Team.

 Η κατηγορία DD2, με 15 παρουσίες οδηγών εντός της πίστας, σημείωσε αρκετό θέαμα που ανέβαζε την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα  προς το κοινό, όπου στην απονομή και στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Άκης Βασιλέρης, από την  Prt MotorsportTeam, στην 2η θέση ο Παύλος Ξυνός, από την Chatzis RacingTeam και στην 1η θέση της κατηγορίας DD2 ανέβηκε ο Μηνάς Μπενής, από την CRG Team.

 Η υποκατηγορία DD2 Masters, με συμμετέχοντες οδηγούς ηλικίας άνω των 32 ετών της κατηγορίας DD2 και με την ανάδειξη της καρό σημαίας, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Σταύρος Κοντός, από την CRG Team, τη δεύτερη θέση ο Γιώργος Βασιλόπουλος, από την Prt Motorsport Team και την πρώτη θέση της κατηγορίας κατέκτησε ο Γιάννης Σιαγκρής, από την Kartworks Team.

Μετά τη λήξη του 1ου Αγώνα Rotax Max Challenge, η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε και επίσημα, με πολύ θέαμα, ταχύτητα και ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Ευχαριστούμε θερμά τους οδηγούς, τις ομάδες και όλους όσους παρευρέθησαν και βοήθησαν στην διεξαγωγή του 1ου  Αγώνα του 17ου  κατά σειρά Rotax Max Challenge.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Απρίλιο και τον 2οΑγώνα Rotax Max Challenge!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s