3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» 16 – 17 Απριλίου


alex 3 koronios 2016  post imageΗ Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ διοργανώνει την 3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» η οποία θα διεξαχθεί την 16 και 17-4-2016 σε διαδρομή μήκους 2,5 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών.
Ο αγώνας, όπως και της προηγούμενης χρονιάς, είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Διονύση Κορωνιού, παλιού αγωνιζομένου σε αγώνες αναβάσεων στους οποίους συμμετείχε με OPEL MANDA, ZASTAVA YUGO (ΠΕΡΑΤΙΝΟΥ), LΑNCIA DELTA INTEGRALE, OPEL MANDA (TSAF) μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε την ενεργό του δράση. Στη συνέχεια συμμετείχε στους αγώνες αυτοκινήτου βοηθώντας-συμβουλεύοντας τον γιό του ΚΟΡΩΝΙΟ Γεώργιο που συμμετείχε σε αγώνες KART, στο ενιαίο πρωτάθλημα με SEAT LEON και ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ μέχρι το 2008 όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων SPRINT. 

Ο Διονύσης είχε ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 την διαδικασία για την δημιουργία Λέσχης Αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο, προσπάθεια που δεν απέδωσε. Όταν τελικά το 2002 δημιουργήθηκε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου, ήταν από τους θερμότερους υποστηρικτές της κίνησης αυτής μιας και ήταν το όνειρό του, όπως και όνειρο του ήταν η πραγματοποίηση αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗΣ στη Ζάκυνθο.

ALEZ


Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΝΑΒΑΣΗΣ, είναι μια ασφαλή, όμορφη και τεχνική ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα την απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα..

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6937104158 με τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΔΑΤΟ Ρένο και στο 6977689423 με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπή ΤΥΡΟΓΑΛΑ Κων/νο, ή στο e-mail: alez@hotmail.gr, kostas_tiro@hotmail.gr .

Καλούμε όλους και όλες να απολαύσουν μια υπέροχη ειδική διαδρομή και τους παρακαλούμε να σέβονται τις υποδείξεις των υπευθύνων, για την δική τους ασφάλεια.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s