Ανάβαση Ριτσώνας: Την Παρασκευή 18 Μαρτίου λήγουν οι συμμετοχές!


header anavasi ritsonas 2016 liksi symmetoxonΜε αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ετοιμασίες για την πρώτη ανάβαση της χρονιάς. Τα στελέχη του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα, προκειμένου να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε όλοι οι αγωνιζόμενοι, αλλά και οι θεατές να απολαύσουν την Ανάβαση Ριτσώνας! 

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι υψηλός, με τις αιτήσεις να καταφθάνουν η μία μετά την άλλη στα Γραφεία του ΑΣΜΑ. Μέχρι τη λήξη τους, το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαρτίου, αναμένονται ακόμη περισσότερες, με τις ενδείξεις να δείχνουν πως οδεύουμε για μεγάλα νούμερα. Χαρακτηριστικό είναι πως ο αγώνας υποστηρίζεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ο οποίος από την αρχή βρίσκεται στο πλευρό της διοργάνωσης. Εξάλλου, την προσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου με θέμα τη διοργάνωση της φετινής Ανάβασης Ριτσώνας στην πόλη της Χαλκίδας.

Η δράση θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου, στις 10.30 με τη διεξαγωγή των χρονομετρημένων δοκιμών, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Την Κυριακή 27 Μαρτίου, το μενού περιλαμβάνει τα δύο αγωνιστικά σκέλη, όπου οι οδηγοί θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη μήκους 3.1 km διαδρομή.

 

find us

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s