ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2016: Σπέτσες 9&10 Απριλίου 2016


header earino regularity rally philpa 2016

Με ανοιξιάτικες μυρωδιές το αρχοντικό νησί των Σπετσών, προικισμένο και με την ονομασία «νησί των αρωμάτων», την οποία οφείλει στην αφθονία αρωματικών φυτών που το χαρακτηρίζουν, θα υποδεχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2016 περισσότερα από ογδόντα ιδιαίτερα ιστορικά αυτοκίνητα, στα πλαίσια του «ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ» το οποίο φέτος διεξάγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η FIVA για τα “A” Events (FIVA event number IR 09/2016).

Δήλωση Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν αυτή τη φορά να επιλέξουν το είδος της προσπάθειάς τους ανάμεσα στις κατηγορίες   “ REGULARITY”  ή  “TOURING”.

Με αφετηρία τα Ίσθμια τα πληρώματα και των δύο Κατηγοριών θα περάσουν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας, με αυτά της Κατηγορίας “REGULARITY” να διαγωνίζονται σε αρκετές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ  οι συμμετέχοντες στην Κατηγορία “TOURING” θα  κινηθούν  σε πιο ξέγνοιαστους ρυθμούς, διαγωνιζόμενοι σε μία Ειδική Δοκιμασία για να διατηρείται το πνεύμα του ανταγωνισμού.

H κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού να περιβάλει τους συμμετέχοντες και η υποδοχή – κέρασμα από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου «Ποσειδώνειο», οι όμορφοι περίπατοι στην πόλη, που, φυσικά, καταλήγουν στα γραφικά καφενεία και εστιατόρια του νησιού, θα δώσει άλλο ύφος στην εκδήλωση,  την ίδια ώρα που τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν «αγκυροβολημένα» στην κεντρική πλατεία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους του νησιού να θαυμάσουν τα σπάνια αυτά οχήματα.

Το πρωί της Κυριακής οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια μοναδική περιοδεία 25 χλμ. στις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή της βράβευσης των νικητών και τον αποχαιρετισμό του νησιού, που θα λάβει χώρα αργά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία και πάλι.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν τα εξής ΚΥΠΕΛΛΑ  στα πληρώματα :

α)  Κατηγορία REGULARITY:

Στους 1 , 2,  3ους νικητές της Γενικής κατάταξης

Στους 1, 2, 3ους νικητές των κατηγοριών FIVA Α-D,E,F,G

Στο 1ο γυναικείο πλήρωμα

β)  Κατηγορία TOURING

Στους 1,2,3ους νικητές της Ειδικής Δοκιμασίας .

γ)  Στο πλήρωμα  με το παλαιότερο όχημα που τερμάτισε το Ράλλυ .

Το ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για διμελές πλήρωμα ορίζεται σε € 190 για Μέλη της ΦΙΛΠΑ  και € 210 για μη Μέλη και περιλαμβάνει :  την διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, τα ναύλα τουferry-boat, τα έξοδα διοργάνωσης και την ασφάλεια της εκδήλωσης.  Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας στο ferry-boat, o αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.  Λήξη υποβολής συμμετοχών & καταβολής παράβολου: Παρασκευή 1η Απριλίου 2016.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα προβλεπόμενα από τον Πάγιο Κανονισμό Ράλλυ Ακριβείας  της ΦΙΛΠΑ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s