Αγώνας Πλαγιολίσθησης Και GP Tuning Χανίων: Αποτελέσματα


asax gp drift apotelesmataΑπό επιτυχία στέφθηκε ο Αγώνας Πλαγιολίσθησης και Ατομικής Χρονομέτρησης που διεξήχθη την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Αεροδρόμιο Μάλεμε. 

Τη διοργάνωση του αγώνα ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (Α.Σ.Α.Χ.) με 34 οδηγούς να δίνουν το “παρών” χωρισμένοι στους δύο αγώνες, που όπως είναι λογικό είχαν ξεχωριστή κατάταξη, λόγω της διαφορετικής φύσης τους. Οι δύο συγκεκριμένοι αγώνες, άνοιξαν την αυλαία του ξεχωριστού Κυπέλλου που έχει προκηρύξει το Αθλητικό Σωματείου Αυτοκινήτων Χανίων για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η ημέρα ξεκίνησε με τον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης (GP Tuning), όπου συμμετείχαν 22 οδηγοί, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 5 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με τις τεχνικές προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Στην Ε1400 καλύτερος αποδείχθηκε ο Λευτέρης Σαρρής (Toyota Yaris), τη στιγμή που στην Ε2000+ επικράτησε ο Αντώνης Κυρμιτζόγλου (Mitsubishi Lancer EVO 10). Στην Α1600 ταχύτερος ήταν ο Γιώργος Γαροφαλάκης (Peugeot 106 Rallye), στην Α2000 επικράτησε ο Δημήτρης Φραντζεσκάκης (Ford Fiesta) και στην Α2000+, ταχύτερος ήταν ο Άρης Τσαγράκης (Westfield). Σημειώνεται, πως τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πέτυχε ο νικητής της Α2000, Δημήτρης Φραντζεσκάκης.

Η συνέχεια δόθηκε με τον Αγώνα Πλαγιολίσθησης (Drift) όπου 12 οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στον χώρο του Αεροδρομίου. Νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λεοντής (Nissan 200 SX), με τους τοπικούς Νίκο Ανδριώτη (BMW) και Στέφανο Καρακατσάνη (BMW) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Αποτελέσματα Drift

Αποτελέσματα GP Tuning

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s