Ολυμπιακό Ράλλυ 2016: 40 πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!


οlympiako rally 2016 symmetoxesΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2016 ξεκινά με το 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ στην περιοχή του Πύργου Ηλείας και 40 πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις γνωστές και ιδιαίτερα αγαπητές χωμάτινες ειδικές διαδρομές της περιοχής. 

Έχει γίνει πια παράδοση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ να ξεκινά από τον Πύργο Ηλείας και της πάντοτε φιλόξενες για τα ράλλυ χωμάτινες ειδικές διαδρομές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Έτσι και φέτος, το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου” (Α.Ο.Λ.Α.Π.), η οποία θα έχει στο πλευρό της την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού ο αγώνας συνδιοργανώνεται με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Ολυμπίας, διοργανώνει τον πρώτο γύρο του θεσμού, στις 2-3 Απριλίου 2016.

Συμμετοχές

Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει 2 ειδικές οι οποίες θα διεξαχθούν από 3 φορές και έχουν μήκος 85,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων, σε έναν αγώνα συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων. Το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου, θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου η  Πανηγυρική Εκκίνηση, ενώ μετά την ολοκλήρωση των Ειδικών Διαδρομών της Κυριακής 3 Απριλίου, ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία. Σημειώνεται, πως πέραν των γνωστών κυπέλλων, στο 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ έχουν αθλοθετηθεί, με την άδεια της ΕΠΑ, επιπρόσθετα κύπελλα για τις κλάσεις Ε/9, Ε/10 και Ε/11.

Η έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ αναμένεται όπως πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εμπλεκόμενους και τους φίλους των αγώνων, με τη σεζόν να προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα, λόγω του πλήθους των συμμετεχόντων και του συναγωνισμού, που θα είναι ιδιαίτερα έντονος τόσο σε επίπεδο Γενικής, όσο και σε επίπεδο επιμέρους κλάσεων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s