7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Η προετοιμασία συνεχίζεται…


7o rally sprint mpralou 2016 h proetoimasia synaxizetaiΤο 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου, με το καθαρά αγωνιστικό μέρος να περιλαμβάνει 3 αγωνιστικά περάσματα από την πασίγνωστη ειδική διαδρομή “Μπράλος” που έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και είναι από τις αγαπημένες διαδρομές πληρωμάτων και θεατών, την Κυριακή 10 Απριλίου. Ο αγώνας προσμετρά σε δύο ξεχωριστούς θεσμούς ράλλυ, αφού αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, όντας παράλληλα ο 2ος Γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. 

7AutovisionSprintBralou_Afisa

Η Τοπική κοινωνία στηρίζει εμπράκτως το εγχείρημα αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.  Φυσικά, το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό, υποδεχόμενος το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου και δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο, τη στήριξή του στη διοργάνωση:

dimarxos lamieonΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, ενός αγώνα που αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Απριλίου στην πασίγνωστη ειδική διαδρομή του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο οργάνωσης, θεάματος και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές σε μια από τις πιο δημοφιλείς ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς, ελπίζω, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα επισκεφθούν την περιοχή μας να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία. Να τους καλέσουμε δε, να δώσουν το παρών και στο μεγάλο γεγονός που θα γίνει στο Δήμο μας και στα βουνά της Ρούμελης, μετά από δέκα χρόνια απουσίας, το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016“.

Μεγάλος Χορηγός είναι το “Ι ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης”, που έχει δώσει τον τίτλο του στην ονομασία του αγώνα και εκτός των άλλων, θα φιλοξενήσει τον Τεχνικό Έλεγχο, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου 2016. Επιπλέον, τον αγώνα στηρίζει όπως πάντα η “Θερμοπετρόλ Χατζητσοπάνης”, ενώ μεταξύ των Υποστηρικτών συγκαταλέγονται ακόμη τα “Εστιατόρια Ρούμελη” και “Το Παραδοσιακό”.

Ωράριο 1ου αυτοκινήτου : 10:03΄/ 11:51΄/ 13:39΄
Διακοπή Κυκλοφορίας : 09:00΄- 15:30΄

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Στην Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ 1.43 χλμ μετά την διασταύρωση προς Ηράκλεια.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΜΦΙΣΣΑΣ, 11,67 χλμ. μετά την Αφετηρία, και 2,08 χλμ. πριν την είσοδο του χωριού Σκαμνός.

1Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Π.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ σε 10.78 χλμ. στρίβετε αριστερά προς ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΔΑΜΑΣΤΑ. Σε 2.09 χλμ., αμέσως μετά την γέφυρα στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.98 χλμ. στρίβετε αριστερά πάνω από το αυλάκι, σε 0.21 χλμ. αριστερά, σε 0.14 χλμ. αριστερά πριν το μαντρί και σε 1.07 χλμ. βρίσκεστε στο 2.69 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση, αφότου μπείτε στο χώμα είναι καλός χωματόδρομος, επίπεδος για το πρώτο χιλιόμετρο και αρκετά ανηφορικός μετά.

2Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ στον κόμβο των Θερμοπυλών. Σε 4.88 χλμ., όπου πινακιδάκι εθν. οδού χλμ 5 στρίβετε πίσω δεξιά στον χωματόδρομο. Σε 0.28 χλμ. στο ταφ στρίβετε δεξιά και σε 0.28 χλμ. στο επόμενο ταφ στρίβετε πάλι αριστερά. Σε 0.97 χλμ βρίσκεστε στο 3.33 χλμ της Ειδικής Διαδρομής. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η πρόσβαση συνιστάται ΑΥΣΤΗΡΑ για οχήματα 4×4.

3Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ακολουθώντας την Ν.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, στον κόμβο των Θερμοπυλών, στρίβετε δεξιά προς ΑΜΦΙΣΣΑ. Σε 8 χλμ συναντάτε διασταύρωση αριστερά προς ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ και συνεχίζετε ευθεία. Σε 2 χλμ στρίβετε δεξιά στον χωματόδρομο, όπου αριστερά υπάρχει μεγάλο τοιχίο. Συνεχίζετε για 2 χλμ τον αρκετά κατηφορικό κεντρικό χωματόδρομο και βρίσκεστε στο 5.10 χλμ της Ειδικής Διαδρομής.

4Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Στην Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ στον κόμβο των Θερμοπυλών στρίβετε δεξιά προς Άμφισσα. Σε 11.83 χλμ, όπου δεξιά πινακίδα ΚΟΚ για διέλευση ζώων, στρίβετε πίσω δεξιά στο χωματόδρομο και αφού παρκάρετε βρίσκεστε στο 9.74 χλμ. της Ειδικής Διαδρομής.

Προσβάσεις Θεατών σε Google Earth

mpralos 2016 post image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s