Την Κυριακή 10 Απριλίου το 14ο Trial Χανίων…


14o trial xanionΜετά από πολλά χρόνια, η περιοχή των Χανίων Κρήτης θα φιλοξενήσει αγώνα Trial, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016. 

Το 14ο Trial Χανίων διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Χανίων 4Χ4”, με τις αλλαγές στους κανονισμούς θα επιτρέπουν σε πολλούς οδηγούς, να δοκιμάσουν τα τετρακίνητα οχήματα τους σε διαδρομές δεξιοτεχνίας εκτός δρόμου.

Σημειώνεται, πως από τη φετινή χρονιά ισχύει ξανά η δυνατότητα έκδοσης αγωνιστικής διάρκειας μίας ημέρας, που θα κοστίζει 10 ευρώ, θα εκδίδεται την ημέρα του αγώνα και ισχύει μόνο για τους Αγώνες Trial. Μια επιπλέον αλλαγή αφορά στις κατηγορίες και κλάσεις, αφού η Κ3 χωρίζεται πια στις κλάσεις Κ3-Τ36 και Κ3-Topen, αφού αυτοκίνητα που λόγω μικρών αλλαγών στον Τεχνικό Κανονισμό Trial έπρεπε αντί για την K2 να συμμετέχουν στην Κ3, έχουν πλέον την δική τους κλάση, εντός της K3.

Το 14ο Trial Χανίων θα διεξαχθεί, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, στο 7ο χιλιόμετρο της Οδού Χανίων-Ρεθύμνου (Πλατάνι) και θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Απριλίου στις 10:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s