53 Πληρώματα στο 7o Ράλλυ Σπριντ Μπράλου


header 7o autovision rally sprint mpralouΜε 53 πληρώματα να δηλώνουν συμμετοχή θα συνεχιστεί το Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδος και το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 7ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου κέντρισε το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων και κατάφερε να συγκεντρώσει  τις περισσότερες συμμετοχές μέχρι στιγμής για αγώνα Ράλλυ.
Αναμένουμε έναν συναρπαστικό αγώνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι συμμετοχές είναι μία και μία. Ο συναγωνισμός των κατηγοριών προβλέπεται ότι θα είναι μεγάλος. Ανάμεσα στα πληρώματα υπάρχουν και τα δύο Scoda Fabia S2000 του Νομικού και του Καμπύλη. Πολλά είναι τα τετρακίνητα turbo Mitsubishi EVO που θα φλερτάρουν με την Γενική. Επίσης δυνατές κόντρες περιμένουμε να δούμε μεταξύ των μπροστοκίνητων διεκδικητών της F2000. Ακόμα 10 ιστορικά αυτοκίνητα δίνουν το παρών για το Πρωτάθλημα.

Το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας“, έχοντας πάντοτε ως στόχο την ασφαλή και άρτια διοργάνωση, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον θεατών και την ευχαρίστηση των πληρωμάτων.

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

7AutovisionSprintBralou_Afisa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s