25 νέοι κριτές στο Σεμινάριο Κριτών Αυτοκινήτου της Κορίνθου


header 25 neoi kritesΗ Α.Λ.Α.Κορινθίας , η ΕΠ.Α. και η Επιτροπή Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ο.Μ.Α.Ε. στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανανέωση & ανάπτυξη του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας,και ιδιαιτέρα της Πελοποννήσου, διοργάνωσαν σεμινάριο  (θεωρητικών και πρακτικών) για υποψήφιους Δόκιμους Κριτές που έγινε  στην Κόρινθο το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016  .

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε ιδανικά  στο Επιμελητήριο Κορινθίας όπου το Σάββατο έγινε το θεωρητικό  μέρος της παρουσίασης από τους Σπύρο Ζηρόπουλο & Νίκο Παπασταθόπουλο.

Μέτα την παρουσίαση ακολούθησαν  οι γραπτές εξετάσεις για τους 25 νέους κριτές που πήραν μέρος.

Την Κυριακή 3 Απριλίου οι εκπαιδευόμενοι βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου ( Φλοίσβος ) όπου έγινε η πρακτική εκπαίδευση νέοι δόκιμοι κριτές  γνώρισαν   το καρνέ, το Σ.Ε.Χ., το Flying, την ρύθμιση των χρονομέτρων & ρολογιών  και άλλα χρήσιμα και απαραίτητα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για όλους η προσομοίωση της διδαχθείσας  θεωρίας  στην ειδική διαδρομή που «στήθηκε» στο λιμάνι της Κορίνθου.

Στο σεμινάριο πήραν μέρος κριτές από την Κορινθία, την Αττική (Α.Λ.Α), την Αργολίδα (4Χ4 Ναυπλίου.Triskelion) και την Αρκαδία( A.Λ.Τρίπολης).

Οι Α.Λ.Α.Κορινθίας   ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και ελπίζει σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στις ειδικές διαδρομές των Ελληνικών αγώνων. Τέλος ο πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτές. το Επιμελητήριο Κορίνθιας & τον Δήμο Κορινθίων για την φιλοξενία.

Καλούς Αγώνες σε όλους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s