2η “Ανάβαση Νιγρίτας”: Έτοιμοι για τον αυριανό Αγώνα!


nigrita post image 2016Η «απώλεια» 10 συμμετοχών, μόλις την εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης Ανάβασης Νιγρίτας δεν αποθάρρυνε στο ελάχιστο τον διοργανωτή άλλα ούτε και τον δήμο Νιγρίτας ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων βοηθώντας τα μάλα όπως εξάλλου έπραξε και το 2015.

Έτσι, σήμερα Σάββατο 09 Απριλίου, διεξήχθησαν με σύμμαχο τον καιρό και απόλυτη συνέπεια στο ωράριο, τα δοκιμαστικά με τους 20 εναπομείναντες αθλητές. Τα τρία περάσματα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, ήταν προάγγελος για το τι θα συμβεί αύριο Κυριακή 10 Απριλίου όταν και θα εκκινήσει στις 11 ακριβώς το πρώτο αγωνιστικό.

 

Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν να δουν τον αγώνα δια ζώσης θα πρέπει να μπουν στην ειδική διαδρομή μια ώρα νωρίτερα δηλαδή το αργότερο στις 10. Για όσους δεν μπορούν, ζουν μακριά, δεν θέλουν να ξεβολευτούν αλλά ούτε και να χάσουν την ένταση που προσφέρει ένας αγώνας ανάβασης η λύση είναι η ιστοσελίδα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε, www.soaave.gr

Καινοτομώντας για άλλη μια φορά ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος εκπλήσσει προχωρώντας σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα με τέσσερεις ενεργές κάμερες. Τρεις, σε εκκίνηση-μέση-τερματισμό και για πρώτη φορά στα χρονικά μετάδοση της ειδικής διαδρομής σε πραγματικό χρόνο μέσα από το αγωνιστικό, όπως την βλέπει ο αθλητής.

Όπως και να έχει, στο βουνό ή στο διαδίκτυο, η 2η Ανάβαση Νιγρίτας πρόκειται να δώσει πλούσιο  θέαμα,  που είναι και ο αυτοσκοπός του κάθε αγώνα.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s