Κάτι ψήνετε στις Σέρρες…


kati psinete stis serres lamsΜετά την επιτυχή διοργάνωση της 43ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων από τον Α.Ο.Θ., σειρά έχει η Λ.Α.Μ.Σ. να ευνοηθεί από την ρύθμιση που αφορά στην έκδοση ημερήσιας άδειας αθλητού για τις αθλοπαιδιές. Έτσι την Κυριακή 24 Απριλίου και μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε. , η Λ.ΑΜ.Σ. καλείται να διοργανώσει τον 2ο Αγώνα του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος στην πίστα καρτ στις Σέρρες. 

Κάτι ψήνετε λοιπόν στις Σέρρες και αυτό δεν είναι μόνο ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών λόγω ευνοϊκής ρύθμισης. Αυτό που κυρίως ψήνετε είναι η ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση θεατών καθώς η πόλη των Σερρών φημίζεται για την αγάπη που τρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Οι αγωνιζόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και έχουν ετήσια άδεια αθλητή μπορούν να το κάνουν έως και την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 22.00.  Όσοι θα επωφεληθούν από την ρύθμιση της ημερήσιας άδειας μπορούν να το πράξουν την Κυριακή 24 Απριλίου στην γραμματεία του αγώνα στην πίστα καρτ. Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 60€ ενώ η έκδοση ημερήσιας άδειας αθλητού κοστίζει 10€ επιπλέον. Για την απόκτηση αυτής χρειάζεται η ασφάλεια του αυτοκινήτου και το δίπλωμα εν ισχύ.

Πληροφορίες στο 6974129911 Πορτοκάλης και 6937420762 κ. Στοίλας Γιάννης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s