45ο Ράλλυ Θερμαϊκού – Συμμετοχές


45o rally thermaikou 2016 symmetoxesΗ απόφαση ήταν δύσκολη, η συζήτηση εποικοδομητική και πολύωρη,  τα επιχειρήματα που συνηγορούσαν στο να γίνει ο αγώνας ήταν περίπου τα ίδια με αυτά που συνηγορούσαν στο να μην γίνει. Επικράτησε η πλέον βασανιστική υπεύθυνη αλλά και θαρραλέα  άποψη με απόλυτη πλειοψηφία. Ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει με μόλις 12 συμμετοχές τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου βορείου Ελλάδος στηρίζοντας παρά τις όποιες διαφωνίες τον θεσμό από τον οποίο θα προκύψει ο Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016. 

Ο Α.Ο.Θ. και η νέα διοίκηση, που δεν μετρά πάνω από ένα μήνα ζωής, δείχνει σθένος και θέληση. Σέβεται τους αγωνιζόμενους – μέλη του ομίλου  που στήριξαν  με την συμμετοχή τους την προσπάθεια, σέβεται τον κόπο δεκάδων ανθρώπων που εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζουν τον αγώνα και τέλος σέβεται τους λίγους αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς χορηγούς που πίστεψαν στον όμιλο. Την Κυριακή 17 Απριλίου τα πληρώματα που θα «κονταροχτυπηθούν» στις δύο καλύτερες ειδικές διαδρομές στο Πανελλήνιο και από τις καλύτερες Πανευρωπαϊκά είναι οι εξής:

symmetoxes45th rally thermaikou 2016 aoth

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 4 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής, service  park και εσωτερικά σε ένα αγωνιστικό. Συνδεθείτε στο www.soaave.gr και παρακολουθείστε τον αγώνα ζωντανά.

Ο Α.Ο.Θ. εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s