Λ. Α. Νάουσας δελτίο τύπου: Αναστολή Λειτουργίας!


la naousas deltio typou anastoli leitourgiasΗ Λ.Α. Νάουσας λόγω των οικονομικών συγκυριών που υπάρχουν ΑΝΑΣΤΈΛΛΕΙ τη λειτουργία της στο αγωνιστικό κομμάτι μέχρι νεοτέρας. Οι αθλητές οι οποίοι είναι γραμμένοι στο σωματείο μας μένουν ελεύθεροι και μπορούν να επιλέξουν όποιο σωματείο επιθυμούν. 

Η Λ.Α. Νάουσας θέλει σε αυτά τα 10 χρόνια να ευχαριστήσει τον κ. Γαβριηλίδη αντιπρόσωπο των εταιριών HYUNDAI KIA ALFA ROMEO FIAT για την αμέριστη συμπαράσταση του στις ειλικρινής προσπάθειες που κάναμε όλοι εμείς για να διαδώσουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη περιοχή μας. Όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεών και των αγώνων που πραγματοποίησαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Όλους τους κριτές και τα μέλη που χωρίς την συμβολή τους δε θα είχαμε πετύχει τίποτα. Όλες τις λέσχες της Βορείου Ελλάδος που μας στήριξαν στις προσπάθεια μας,τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για τις συμβουλές του και την κάλυψη των αγώνων, τους φωτογράφους Γιώργος Παπαδόπουλος & Ανδρέας Hunter για τη στήριξη τους και κάλυψη των εκδηλώσεών μας, τον Ι.Ο.Α.Σ. για την άψογη και άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία που είχαμε και φυσικά την Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών για την άψογη συνεργασία τους.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έταξαν και ποτέ δε μας έδωσαν τίποτα. Όλα αυτά χρόνια δε βρήκαμε την στήριξη που περιμέναμε από τοπικούς φορείς που σε άλλες περιοχές βλέπουμε στους αγώνες που συμμετείχαμε σαν στελέχη και αγωνιζόμενοι. 

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ήταν στο Δ.Σ. της Λέσχης και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πραγματοποιήσουν τις διοργανώσεις που ανέλαβαν παρατώντας δουλειές, οικογένειές και προσωπική ζωή . Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια και πίστεψαν σε εμάς. Όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να αναλάβει τις τύχες της Λ.Α. Νάουσας η Διοικούσα επιτροπή είναι στη διάθεση του να του δώσει τα πάντα και να είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.


Σας Ευχαριστούμε όλους,
Στο επανειδείν.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Λ.Α. Νάουσας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s