1ος Αγώνας Επάθλου GP Art Of Speed: Συμμετοχές


art of speed 1os agonas epathlou gpΤο νεοσύστατο Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης που έχει προκηρύξει το Αθλητικό Σωματείο “Art of Speed”, θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 10:30, με 23 οδηγούς να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. 

Το διαφορετικό στοιχείο του συγκεκριμένου Επάθλου, έγκειται στο γεγονός ότι ο εν λόγω θεσμός GP πραγματοποιείται σε διαδρομή χωμάτινης επιφάνειας και όχι ασφάλτινης, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Συμμετοχές

Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας απέφερε καρπούς, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στα πρώτα βήματα, που έγιναν πέρυσι με τη διεξαγωγή ορισμένων Αγώνων Ατομικής Χρονομέτρησης και φέτος, προέκυψε η δημιουργία του Επάθλου, το οποίο μάλιστα στο τέλος της χρονιάς θα προσφέρει τόσο Κύπελλα, όσο και χρηματικά έπαθλα.

Ο 1ος γύρος του Επάθλου GP Art of Speed ξεκινά με θετικούς οιωνούς, αφού 23 οδηγοί θα βρεθούν στο  Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας, όπου βρίσκεται η διαδρομή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάθε οδηγός θα έχει δικαίωμα για έναν γύρο ζεστάματος και 3 χρονομετρημένους γύρους, ενώ για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος θα προσμετρά το σύνολο των γύρων από τα 2 σκέλη, τη στιγμή που ο οδηγός θα πρέπει να διανύσει 9 χιλιόμετρα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη αυτού του ιδιότυπου θεσμού, που έχει ως επίκεντρο τον Νομό Ηλείας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s