Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drag Racing 2016! Τυμπάκι round 1


dragster tympaki post image 2016

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου ο 1ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster έγινε στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου.

Το ελληνικό dragster φαίνεται ότι δεν είναι  απλά σε ανοδική πορεία αλλά έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο απ όλες τις απόψεις, από χρόνους και ρεκόρ που συνεχώς κατεβαίνουν μέχρι και τις πίστες που βελτιώνονται συνεχώς  δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες και οδηγούς  να γράφουν χρόνους που συζητιούνται όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!!

Ο καιρός ήταν ιδανικός και οι θεατές πλησίασαν τους 2000, ενώ οι συμμετοχές σε αυτοκίνητα αλλά και μοτοσικλέτες ήταν πολλές και πάρα πολύ δυνατές, που σε συνδυασμό με την άψογη πρόσφυση, το θέαμα απογειώθηκε από τα πρώτα κιόλας περάσματα.

Μερικοί από τους χρόνους που έμειναν στην ιστορία ήταν, ο Κακαράκης με 8,2 , ο Βούρος  με 8,3 ,ο Βλάχος με 8,3 και με την Ευρωπαϊκή σούζα του!!

Ο Χατζηκουβάς με 8,3sec , ο Αφεντουλιίδης και Πανόπουλος με 8,5 , ο Κάκαρης με 9 ξερό , ο Σούλος με 9,8.   

 

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να μένει για να αποθεώσει τους νικητές . . . . και όλοι έφυγαν από την Κρήτη με την επιθυμία να ξανακατεβούν γρήγορα για ακόμα καλύτερους χρόνους και φυσικά περισσότερους αγωνιζόμενους μιας και δεν ήταν όλοι έτοιμοι τώρα.

 

dragster tympaki aprilios

Φωτογραφίες:  Aris Myridakis Photography

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s