14ο Trial Χανίων: Αποτελέσματα


header 14o trial chanio 4X4 offroadΤην Κυριακή 10 Απριλίου η Λέσχη 4Χ4 Χανίων διοργάνωσε τον 14ο κατά σειρά αγώνα TRIAL στην περιοχή πλατάνι στο 8ο χιλιόμετρο Χανίων-Ρεθύμνου στον κόμβο του Ναυστάθμου. Ο αγώνας συγκέντρωσε 23 συμμετοχές από ολόκληρη την Κρήτη και από την Αθήνα. 

Πλήθος θεατών παραβρέθηκε στην επιλεγμένη περιοχή για να παρακολουθήσει τα τετρακίνητα με τους αγωνιζόμενους να δοκιμάζουν τις οδηγικές τους ικανότητες, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν τις τρεις δοκιμασίες της κάθε κατηγορίας, κάνοντας τα λιγότερα λάθη και συλλέγοντας τους λιγότερους βαθμούς ποινής. Ο αγωνιζόμενος που θα ολοκλήρωνε τον αγώνα συγκεντρώνοντας τους λιγότερους βαθμούς ποινής θα ήταν και ο νικητής της κάθε κατηγορίας.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 επιμέρους κατηγορίες. Στην K0 καλύτερος ήταν ο Βαγγέλης Τσουρλάκης, ενώ τον ακολούθησαν οι Μανούσος Τσόντος και Γιώργος Κουκάκης. Στην K1 νικητής αναδείχθηκε ο Μηνάς Τσουλακίδης, εμπρός από τους Γιάννη Γδοντάκη και Βαγγέλη Φυντριλάκη, ενώ στην K2 η νίκη πέρασε στα χέρια του Μανώλη Χρυσαφάκη, με τους Μανώλη Ξανθουδάκη και Μιχάλη Τσουράκη να συμπληρώνουν το βάθρο. Τέλος, την τριάδα της K3 διαμόρφωσαν οι Άγγελος Κοκολάκης, Δημήτρης Στεφανίδης και Αλέξανδρος Γεωργάκης.

Αποτελέσματα

Η Λέσχη 4Χ4 Χανίων θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αγωνιζόμενους που την τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους και σε αυτό τον αγώνα, όλα τα μέλη της τα οποία συνεργάστηκαν άψογα και δούλεψαν πολύ σκληρά για να έρθει σε πέρας και αυτή η διοργάνωση, όλους τους χορηγούς οι οποίοι «αγκάλιασαν» μονομιάς από την στιγμή που η Λέσχη 4Χ4 Χανίων έκφρασε το αίτημα για να προσφέρουν και σε αυτό τον αγώνα, συνυπολογίζοντάς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας την προκειμένη περίοδο.

Το Δ. Σ. της Λέσχης 4Χ4 Χανίων θέλει να ευχαριστήσει το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ-ΕΚΑΒ, το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΧΑΝΙΩΝ και το ΤΜΗΜΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΩΝ, γιατί ανταποκρίθηκαν με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο βοηθώντας με την κάλυψη τους τον αγώνα, να πραγματοποιηθεί και να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s