Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά στον Διόνυσο


dionisou anavasiι post image 2016Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν και τα δύο σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμών της Ανάβασης Διονύσου 2016.
Τρίτο σκέλος δεν πραγματοποιήθηκε. Αύριο Κυριακή 24 Απριλίου 2016, όλοι στο βουνό να απολαύσουμε παρέα τον θεαματικό και πολλά υποσχόμενο Αγώνα Ανάβασης Διονύσου 2016.  

Προσοχή

Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016
8:30 π.μ. θα κλείσει για όλους ο δρόμος από την περιοχή της Ανατολής ως τον Άγιο Πέτρο. 
9:00 π.μ. θα εκκινήσουν (παρελάσουν) Ιστορικά Οχήματα.
10:00 π.μ. θα γίνει η εκκίνηση του Αγώνα Ανάβασης Διονύσου.

Πούλμαν για την μεταφορά θεατών στα “Κ” θα υπάρχει από τις 7:00 π.μ. έως και τις 8:30 π.μ. με επιβίβαση και από την αφετηρία και από τον τερματισμό της Ανάβασης Διονύσου.


Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά – Σάββατο

Στην Ομάδα Ν ταχύτερος ήταν ο Αργυρίου με Lancer EVO IX ακολουθούμενος από τον Κατσίμη που προσπαθεί να φέρει το αυτοκίνητο στα μέτρα του έχοντας και τον Ανδρεάδη στο ίδιο δευτερόλεπτο. Έκπληξη έκανε η επίδοση του Μπρίλλη με το 106 που πέτυχε έναν εξωπραγματικό χρόνο πίσω από τα τετρακίνητα. Έξοδο σημείωσε ο Ζακχαίος του οποίου οι μηχανικοί δίνουν την μάχη τους για να ξεκινήσει τον αγώνα αύριο.

 

Στην Ομάδα Α ο Μιχάλης Ευθυμίου έδειξε την υπεροχή του απέναντι στον Λιώρη. Ωραία κόντρα αναμένεται να δούμε για ακόμα μία φορά στην Α6 με τον Βοργιά και σε αυτήν την ανάβαση να γράφει φοβερούς χρόνους. Ζάγαρης και Παπαχρίστος ακολουθούν και οι δύο με πολύ καλές επιδόσεις. Στην Α7 και οι τρεις μνηστήρες Γαζετάς, Αναδιώτης, Τσέρτος μάχονται στο ίδιο δευτερόλεπτο και υπόσχονται έναν δυνατό αγώνα. Μπάτζανος και Δήμου ξεχώρισαν στην Α5 με τον πρώτο να είναι το φαβορί για ακόμα μία φορά.

φωτογραφίες αρχείου

Στην Ομάδα Ε καλύτερο χρόνο σημείωσε το Sierra του Κεχαγιά. Τα δύο BMW του Τροβά και του Καλκούνου κοντράρονται με το ΜΚ2 του Ντόφη. Ο Παντελής Βασιλειάδης στην Ε10 πήγε πολύ καλά όντας ο πιο γρήγορος, έχοντας το 205 του Ροϊδόπουλου πίσω του να βελτιώνει το πέρασμά στου στο δεύτερο σκέλος.

 

Οι ταχύτεροι της Formula Saloon Turbo ήταν ο Παρθένης με το EVO σε κόντρα με το περσινό πρωταθλητή Μάριο Ηλιόπουλο που πλέον διαγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Αναμενόμενα καλούς χρόνους έκανε και το Astra του Σταφυλοπάτη με τον Πλέσσα  Νίκο αρκετά πιο πίσω.

 

Στα Ιστορικά ταχύτερος για ακόμα μία φορά ήταν  ο Κατσαρός Γιώργος με Ford Escort Rs1600, πίσω του ο Γεωργούλας με RS2000. Και ο Καρράς έκανε ανταγωνιστικούς χρόνους.

 

 


Για τα αποτελέσματα του της Ανάβασης Διονύσου ενημερώνεστε από το site του χρονομέτρη στην διεύθυνση:

http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/uh/DIONYS16/


φωτογραφίες αρχείου

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s