Αποτελέσματα 2ου γύρου Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος


header apotelesmata lamsΤην Κυριακή 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Πίστα Καρτ Σερρών, αγώνας Δεξιοτεχνίας με τη συμμετοχή 31 οδηγών. Η Δεξιοτεχνία διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών” (Λ.Α.Μ.Σ.) και αποτέλεσε τον 2ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τη μεριά των συμμετεχόντων. 

Αποτελέσματα

Στην Κατηγορία Α επικράτησε ο Δημήτρης Καρατζομπαλίδης, με τον Απόστολο Προδρομίδη να ακολουθεί και τον Χρήστο Πλατή να ολοκληρώνει στην 3η θέση. Στην Κατηγορία Β καλύτερος αποδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης μετά από μάχη με τον Θεόδωρο Καβατσικλή, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κουνατιάδης. Στην Κατηγορία Γ, που ήταν η πιο δημοφιλής από πλευράς συμμετεχόντων, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Απόστολου Προδρομίδη, ενώ το βάθρο διαμόρφωσαν οι Δημήτρης Χαρτιός και Πασχάλης Ζεμπέκης, που βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστεί στις 14-15 Μαΐου, με τη Δεξιοτεχνία που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s