Α.Λ.Π.: 17η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων


header 17h deksiotexnia alp kypello voreiou ellados 2016Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας, μετά από απόφαση της ΕΠΑ ΟΜΑΕ, διοργανώνει την 17η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στις 11-12 Ιουνίου 2016. Οι ημέρες, για τον αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2016, πλησιάζουν και η λέσχη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 23 Μαΐου και λήγουν Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 22:00 μμ.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας παρέχει προς όλους τους αγωνιζόμενους άνω των 200 χλμ: Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το παράβολο συμμετοχής για τους κατόχους ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ανέρχεται στα 60€. Για τους μη κατόχους ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ το παράβολο ανέρχεται στα 60€+10€ για τα Ημερήσια ΔΕΛΤΙΑ ΑΘΛΗΤΟΥ.

Για την έκδοση ημερήσιου Δελτίου Αθλητή κατηγορίας “Δ” δηλαδή για Δεξιοτεχνίες, ο αθλητής πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή, να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής και να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο το οποίο ελέγχεται από τον γιατρό του αγώνα στον χώρο του διοικητικού ελέγχου.

Συμμετοχή με συνοδευόμενη από παράβολο τραπέζης δε θα γίνεται δεκτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας να πάρουν μια γεύση από καμένο λάστιχο, και φυσικά τους καλούμε να είναι παρόντες την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 καθώς το θέαμα είναι σίγουρο πως θα τους αποζημιώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο, fax της γραμματείας 2463 502087, 6972 051 167 (Κεχαγιάς Δημήτριος) καθημερινά από τις 18:00 εώς τις 23:00 – http://www.alp.com.gr – email: alptolemaidas@hotmail.com .

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s