Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift: Οι συμμετοχές του 2ου αγώνα…


header panellinio protathlima drift oi symmetoxes toy 2ou agwnaΈνας  θεσμός που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, θα συνεχιστεί την Κυριακή 15 Μαΐου στην πίστα καρτ “Kartmania” στα Βραχναίικα Πατρών, συγκεντρώνοντας 21 συμμετοχές αθλητών, οι οποίοι θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. 

Ο αγώνας αποτελεί τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “ΦΙΛΜΠΑ” στην πίστα καρτ Πατρών. Σημειώνεται, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί αγώνας Drift στην Πάτρα μετά από 3 χρόνια, οπότε το κλίμα αναμένεται πανηγυρικό στην πίστα.

Οι  21 οδηγοί που θα λάβουν μέρος, θα χωριστούν σε δύο επιμέρους κατηγορίες, με την Street Legal να συγκεντρώνει 7 συμμετοχές, ενώ 14 οδηγοί θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της Pro. Το αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου στις 09:30 με τα ελεύθερα περάσματα, ενώ τα Βαθμολογημένα θα ξεκινήσουν στις 12:00. Η δράση θα κορυφωθεί στις 15:00, όταν και θα ξεκινήσουν οι τελικοί των Διπλών περασμάτων.

Συμμετοχές

Η υποστήριξη τόσο από πλευράς Χορηγών όσο και από πλευράς Χορηγών Επικοινωνίας, που θα φροντίσουν για την καλύτερη προβολή είναι μεγάλη. Πιο συγκεκριμένα, Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Wurth, Loux Cola , e-pumps.gr , S/M 3Α ΑΡΑΠΗΣ Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Κολοκυθάς , Latsis Executive , Kiriazis Powertechs , Alfa Hellas Security , Autolisi , Mylon Cafe , Racing Star , Karagiannis Exhaust και Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι Super B , 4troxoi , Εφημερίδα Πελοπόννησος  , pelop.gr, TRIP , MATCH AXAIAS , PatrasEvents.gr , SKAI Πάτρας 89.4 , Μελωδία FM 100.4 , SPORT 24 104.1 , PALMOS 103.7, automotopatras.gr , studio APS , The Claxons, Bizzare Stickers.

 

2ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift – Πρόγραμμα

Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 14 Μαΐου, ώρα 18:30-20:00 (προαιρετικά) και Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 08:00-09:00 (στην πίστα)

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 09:05 (στην πίστα)

Ελεύθερα περάσματα: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 09:30-11:45 (στην πίστα)

Βαθμολογημένα Περάσματα: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 12:00-14:25 (στην πίστα)

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 14:30 (στην πίστα)

Έναρξη Διπλών Μαχών: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 15:00 (στην πίστα)

Απονομή: Κυριακή 15 Μαΐου, ώρα 17:30 (στην πίστα)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s