2ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift: Αποτελέσματα


header 2os agonas panelliniou protathlimato drift 2016 apotelesmataΈνας από τους πιο δημοφιλείς και θεαματικούς θεσμούς του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift συνεχίστηκε στις 14-15 Μαΐου στην Πάτρα. 

Μετά από πολλά χρόνια, το Πρωτάθλημα Drift επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και ο 2ος γύρος του φετινού θεσμού, διοργανώθηκε στην πίστα καρτ που βρίσκεται στα Βραχναίικα, από το Αθλητικό Σωματείο “ΦΙΛΜΠΑ”. Ο αγώνας προσέλκυσε τη συμμετοχή 20 αθλητών, οι οποίοι χωρίστηκαν στις Κατηγορίας Pro και Street Legal, με την Pro να συγκεντρώνει συνολικά 13 οδηγούς και την Street Legal να συγκεντρώνει 7 οδηγούς.

Ο καλός καιρός έπαιξε τον ρόλο του, ώστε πολλοί θεατές να βρεθούν στην πίστα για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών, οι οποίοι με τη σειρά τους φρόντισαν να αποζημιώσουν άπαντες, χάρη στο υψηλό επίπεδο συναγωνισμού που παρουσίασαν.

Στην Κατηγορία PRO νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λεοντής (Nissan 400SX) που επικράτησε στον Τελικό του Ανδρέα Κάνδηλα (BMW E30). Στον μικρό Τελικό, η μάχη δόθηκε μεταξύ των Νίκου Τούντα (Ford Escort MK2) και Γιάννη Λιακόπουλου (BMW E30) με την 3η θέση να καταλήγει τελικά στα χέρια του Τούντα.  Στην Κατηγορία Street Legal, ο Λουκάς Παυλόπουλος (Nissan 350Z) ήταν ο τελικός νικητής, κερδίζοντας στον Τελικό τον Σεβαστό Δαγλή (BMW E30). Στην 3η θέση της κατάταξης, πλασαρίστηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30), ο οποίο επικράτησε στον Μικρό Τελικό του Σπύρου Μανή (BMW E30).

Αποτελέσματα PRO
Αποτελέσματα Street Legal

Ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift πέρασε στην ιστορία και οι πρωταγωνιστές του θεσμού ετοιμάζονται για τον 3ο αγώνα της χρονιάς, που έχει προγραμματιστεί για τις 18-19 Ιουνίου, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s