4η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΟΡΥΛΟΒΟΥ ΔΡΑΜΑΣ | Αποτελέσματα


header 4h anavasi korylovoy dramas apotelesmataΤο διήμερο 14-15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 4η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας, που αποτέλεσε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. 

21 4h anavasi korylovoy dramas

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας” (Ο.Φ.Α.Δ.) και περιλάμβανε δύο αγωνιστικά σκέλη σε διαδρομή μήκους 3,2 χιλιομέτρων. Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο Κώστας Λαζαρίδης (Mitsubishi Lancer EVO VIII) που επικράτησε ταυτόχρονα στην Formula Saloon Turbo, στο πλαίσιο της οποίας συμμετείχε στον αγώνα. Τον νικητή της κατηγορίας ακολούθησε ο Δημήτρης Κατσαρός (Mitsubishi Lancer EVO IX) στην πρώτη του εμφάνιση με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ την τριάδα της κατηγορίας συμπλήρωσε ο Σγουρής Μπαλάσης (Toyota Corolla).

2016_KABE_2_Korylovos_Results

Στην κλάση 2000+ ταχύτερος ήταν ο Νίκος Σωτηριάδης (Subaru Impreza Ν11), ο οποίος επικράτησε των Απόστολου Βιδούρη (Mitsubishi Lancer EVO IX) και “Πορτοκάλη” (Lancia Delta Integrale) που διαμόρφωσαν το βάθρο. Η κλάση έως 2000 κ.εκ. ήταν υπόθεση τοπικών οδηγών, με τον Γιώργο Σαλωνίδη να επικρατεί και τον Κώστα Ατματζίδη να τερματίζει στη δεύτερη θέση. Από έντονο συναγωνισμό όμως, χαρακτηρίστηκε η μάχη για τη νίκη στην κλάση έως 1600 κ.εκ. Εκεί, επικράτησε ο Κώστας Αναγνωστάκης (Suzuki Swift), με τους Σταμάτη Μιχαήλ (Peugeot 106) και Παναγιώτη Γιουβανίδη (Citroen AX) να έχουν μάχη για τη δεύτερη θέση, με τελικό νικητή τον πρώτο. Τέλος, στην κλάση για αυτοκίνητα έως 1400 κ.εκ., ταχύτερος ήταν ο Μιχάλης Παρασκευάς (Suzuki Swift), ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Άγγελος Χατζηαγγελάκης (Toyota Yaris) και Παναγιώτης Ταμπακόπουλος (Peugeot 205).

 

φωτογραφίες: Hunter 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s