21η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης: Αποτελέσματα


header 21 deksiotexnia alexandroupolisΤην Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη ο 3ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. 

Αποτελέσματα

Η 21η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης διοργανώθηκε από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο “Ο.Φ.Α.Α.” και συγκέντρωσε τη συμμετοχή 36 αθλητών, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους και πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με το μήκος του μεταξονίου τους, για να αγωνιστούν σε δύο σκέλη με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Κλάση Α (μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο “συνήθης ύποπτος” Δημήτρης Καρατζομπαλίδης (Peugeot 106) με 95,31 βαθμούς, ενώ τον ακολούθησε ο Αναστάσιος Πατσίλας (Peugeot 106) με 102,51 βαθμούς. Την τριάδα, συμπλήρωσε ο Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) με 108,07 βαθμούς. Στην Κλάση Β (μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) επικράτησε ο Στέλιος Νταρίβας (Fiat Punto), που συγκέντρωσε 101,21 βαθμούς. Στο βάθρο, τον ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto) και Απόστολος Τσίμας (Toyota Corolla), οι οποίοι συγκέντρωσαν 105,8 και 106,47 βαθμούς αντίστοιχα. Η πιο δημοφιλής όμως, ήταν η Κλάση Γ (μεταξόνιο άνω των 2,51 μέτρων) που συγκέντρωσε 24 συμμετοχές. Η νίκη πέρασε στα χέρια του Γιώργου Σαλωνίδη (Opel Ascona), που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 95,83 βαθμούς, με τον Σάββα Μαυροκέφαλο (Opel Manta) να τερματίζει στη δεύτερη θέση με 99,81 βαθμούς και τον Θεόδωρο Τσολακίδη (Opel Manta) να ανεβαίνει στο βάθρο, συγκεντρώνοντας τελικά 100,55 βαθμούς.

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος είναι ένας θεσμός που γνωρίζει επιτυχία, έχοντας δημιουργήσει έναν πυρήνα σταθερών συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα και η συνέχεια θα δοθεί στην Πτολεμαΐδα, με την ομώνυμη Δεξιοτεχνία που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Ιουνίου.

 

φωτογραφίες: e-evros.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s