2ος Αγώνας D-Cup: Συμμετοχές


header 2os agonas d cup 2016 kartmaniaΤο Έπαθλο D-Cup συνεχίζεται την Κυριακή 5 Ιουνίου, με τον 2ο γύρο του φετινού θεσμού να διεξάγεται στην πίστα καρτ “Kartmania” στα Βραχνέϊκα Πατρών και να έχει συγκεντρώσει συνολικά 28 συμμετοχές. 

Η Κατηγορία Senior έχει τη μερίδα του λέοντος σε επίπεδο συμμετοχών, με 21 αθλητές να έχουν δηλώσει συμμετοχή και να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον “μαραθώνιο” αγώνα, που αποτελείται από 3 σκέλη με διάρκεια 24 γύρων το καθένα. Από αυτούς, οι 15 θα συμμετάσχουν στο πλαίσιο της Κλάσης “A-Senior” και οι 6 στο πλαίσιο της Κλάσης “Senior Masters”. Επιπλέον, 7 αθλητές θα λάβουν μέρος στο πλαίσιο της νεοσύστατης και ιδιαίτερα ελπιδοφόρας, από πλευράς προοπτικής και ενδιαφέροντος, Κατηγορίας 4-Stroke. Πρόκειται για Κατηγορία όπου όλοι οι συμμετέχοντες, χρησιμοποιούν τετράχρονα καρτ ενιαίου τύπου με σασί Extreme και κινητήρα RK1.

Συμμετοχές

Ο δεύτερος γύρος του δημοφιλούς Επάθλου, που συντροφεύει τους θιασώτες του καρτ κάθε χρόνο, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι οδηγοί αναμένεται να προσφέρουν πολύ θέαμα με τις μάχες τους, στην πίστα “Kartmania” στα Βραχνέϊκα Πατρών, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s