Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2016: Με 110 συμμετοχές…


header anavasi axladokampou 2016 me 110 symmetoxesΌλα είναι έτοιμα για την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, που θα διεξαχθεί στις 11-12 Ιουνίου και συγκέντρωσε 110 συμμετοχές. 

Ο αγώνας αποτελεί τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων 2016 και διοργανώνεται από τα Σωματεία “Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης” και “Start Line”. Η διαδρομή της ανάβασης είναι ιδιαίτερα γρήγορη και έχει μήκος 4900 μέτρων, με αποτέλεσμα να είναι δημοφιλής μεταξύ των οδηγών, κάτι που αποδείχθηκε και εμπράκτως με τις 110 συμμετοχές που συγκεντρώθηκαν.

Συμμετοχές

Μάλιστα, εκτός από την ποσότητα σημασία έχει και η ποιότητα, αφού η πλειονότητα των πρωταγωνιστών του Πρωταθλήματος θα ταξιδέψουν στην Αργολίδα, ενώ παράλληλα 25 αθλητές του Σωματείου “ΑΛΤρίπολης” και 14 αθλητές του Σωματείου “ΑΛΑΚαλαμάτας” θα προσφέρουν την απαραίτητη ώθηση από τοπικούς οδηγούς. Όσον αφορά στη διασπορά των συμμετοχών ανά κατηγορίες, στις Ομάδες Ν και Α θα λάβουν μέρος 20 και 25 αθλητές αντίστοιχα. Στην Ομάδα Ε θα συμμετάσχουν 27 οδηγοί, ενώ η Formula Saloon συγκέντρωσε 25 συμμετοχές εντυπωσιακών αυτοκινήτων. Τέλος, τα Ιστορικά αυτοκίνητα εφοδιάζουν τον αγώνα με 13 αυτοκίνητα.

Σημειώνεται, πως ο αγώνας αφιερώνεται στη μνήμη του Μιχάλη Τσαγγαρά.

 

 

φωτογραφία: Δαμαλάς Ηλίας

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s