17ο Ράλλυ Σπριντ Σερρών: Οι παροχές για τα πληρώματα που θα συμμετέχουν


header 17o rally sprint serron lams paroxesΜετά τον συναρπαστικό αγώνα της Βέροιας που είχε έντονο συναγωνισμό, ακολουθεί ο 3ος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ασφάλτινη διαδρομή μήκους 10,40 χλμ, στην περιοχή του επαρχιακού οδικού δικτύου Σερρών-Χρυσοπηγής – Ξηροτόπου

Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 26/6, για να καλύψει τα 10.40 χλμ. από τα 31,20 συνολικά αγωνιστικά χλμ. Τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 46.6 χλμ. Η απλή διαδρομή από τον τερματισμό της ειδικής μέχρι την επιστροφή στην εκκίνηση είναι 7 χλμ

Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/6 στην πίστα καρτ Σερρών (15:00 έως 18:00), ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα στην  πλατεία Κρονίου στην πόλη των Σερρών (20:00).

 

header 17o rally sprint serron lams

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, και ο τερματισμός θα βρίσκονται στο 14 χλμ Σερρών – Χρυσοπηγής.

Η Λ.Α.Μ.Σ επιδιώκοντας να υποστηρίξει τους αγωνιζόμενους να συμμετέχουν στο άθλημα το οποίο αγαπάνε, αποφάσισε να προσφέρει τις παρακάτω παροχές στα πληρώματα.

 

-Φιλοξενία των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Elpida Resort & Spa για το Σάββατο 26/06/2015. Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει Finger food στο χώρο της πισίνας, όπου και θα γίνουν οι απονομές.

-Όλα τα αυτοκίνητα θα εφοδιαστούν με GPS Trackers και θα παρακολουθούνται για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Οθόνη παρακολούθησης θα υπάρχει για τους μηχανικούς των πληρωμάτων στο Service Park.

-Απευθείας αναμετάδοση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΛΑΜΣ www.lams.gr, και σε οθόνη στο Service Park μαζί με σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης (split).

-Τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη (Live streaming) κατά τη διάρκεια του αγώνα από το Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (www.soaave.gr)

poster 17o rally sprint serrwn 2016 lams

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα ακόλουθα τηλέφωνα: κιν. 6973333418 (Δημητρίου Αλέξανδρος) καθώς και στα γραφεία της λέσχης τηλ και fax 2321039044 καθημερινά, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.lams.gr και e-mail: info@lams.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s