Επιστροφή με νίκη στο 35ο Ράλλυ Κένταυρος σημείωσαν οι Παραβάντηδες


 

kentauros b  Paravantis 2016  post imageΜε το νούμερο 22 στις πόρτες και με το νούμερο 6 στην Γενική Κατάταξη, το νούμερο 2 στην F2 Κατάταξη και το νούμερο 1 στην C5, τερμάτισαν το 35ο Ράλλυ Κένταυρος, το πλήρωμα των Χρίστου και Δημοσθένη Παραβάντη.

Η επιστροφή τους στην ενεργό δράση, από τον τελευταίο αγώνα τους πέρσι τον Σεπτέμβριο, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η παρουσία τους στο βουνό των Κενταύρων ήταν αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων της ομάδας. Το πλήρωμα είχε να διαχειριστεί νέα δεδομένα μετά την αναβάθμιση του Pegeuot 106 S16, σε έναν αγώνα που δεν είχε ξανατρέξει.

Στο πρώτο τμήμα του αγώνα, ο οδηγός προσπάθησε να ανακτήσει την χαμένη του “φόρμα” του και να αποκτήσει την αίσθηση του αυτοκινήτου. Από ειδική σε ειδική έδειχνε ότι το στήσιμο του αγωνιστικού χρειαζόταν κάποιες αλλαγές, καθώς το μπροστινό μέρος δεν είχε πολύ καλή πρόσφυση και έδειχνε ασταθές. Παρόλα αυτά η πίεση που δημιουργήθηκε στο πλήρωμα, λόγω του ότι στόχευαν ψηλά στην Γενική Κατάταξη, συνετέλεσε στο να κάνουν πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους σε σχέση με δυνατότερους συνδυασμούς.

Paravantis Kentauros 2016 c

Επιστροφή στο service, διορθώσεις στο στήσιμο και ετοιμασίες για το δεύτερο και τελευταίο τμήμα του αγώνα με τρεις ειδικές να απομένουν. Εκκίνηση για την ειδική Αλυκόπετρα. Οι αλλαγές που έγιναν στην εμπρός ανάρτηση απέδωσαν. Το αυτοκίνητο γίνεται πιο σταθερό και οι χρόνοι βελτιώνονται. 6, 4 και 5 δευτερόλεπτα ήταν η βελτίωση των χρόνων για τις τρεις ειδικές που συνεχίστηκαν αντίστοιχα  <Αλυκόπετρα> μήκους 11 χλμ, <Καράβωμα> μήκους 17,8 χλμ και  <Κισσός> μήκους 9 χλμ..


Δηλώσεις:

Paravantis Cristos Kentauros 2016“Το Ράλλυ Κένταυρος ήταν αυτό που περιμέναμε, ένας αγώνας ξεχωριστός με πολύ απαιτητικά σημεία. Απόλαυση η ειδική Καράβωμα, όπου δεν κινηθήκαμε στους ρυθμούς που υπολογίζαμε, μιας και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποκτήσουμε ξανά την ταχύτητά μας. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητο και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές του στο μέγιστο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα. Επόμενος αγώνας για εμάς θα είναι το Ράλλυ ΔΕΘ, όπου ελπίζουμε σε μια καλή εμφάνιση! “

 


Paravantis Kentauros 2016 bΣτο πλευρό του πληρώματος  γι’ αυτόν τον αγώνα βρέθηκαν:

 

Η εταιρεία λιπαντικών YACCO Αφοί Ζαχαράκη (www.yacco.gr) 

YACCO


Το κατάστημα ανταλλακτικών και λιπαντικών CAPSPEED του Κώστα Καπουρελάκου στη Σκάλα Λακωνίας (www.capspeed.gr)

capspeed


Το κατάστημα Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ Αυτοκινήτων Βαφειάδης – Κολοβέντζος ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 56 ΕΛΕΥΣΙΝΑ


 Το μηχανουργίο ALCON του κ.Γατσάκου Τάκη, Βιομηχανική Τριπόλεως


 Η ομάδα του time2rally.gr 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s