2ος Αγώνας Επάθλου Art Of Speed: Αποτελέσματα


2os agonas epathlou art of speed apotelesmataΜε επιτυχία συνεχίστηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, το νεοσύστατο Έπαθλο Art Of Speed στον Γρύλλο Ηλείας, με τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο (Subaru Impreza) να πετυχαίνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Αποτελέσματα

Το Έπαθλο Art Of Speed, που διοργανώνεται από το ομώνυμο Σωματείο, εδραιώνεται και αυξάνει τη δυναμική του, με 25 οδηγούς να λαμβάνουν μέρος στο 2ο γύρο της χρονιάς. Το Έπαθλο αποτελείται από 3 αγώνες σε ειδικά διαμορφωμένη χωμάτινη διαδρομή, στο Δ.Δ. Γρύλλος Ηλείας.

2016_GPArtOfSpeed_2_5June_LabropoulosΣτο αγωνιστικό κομμάτι, τον καλύτερο χρόνο της ημέρας σημείωσε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος (Subaru Impreza) που φυσικά ήταν και ο ταχύτερος στην κλάση 2000+, ενώ τον δεύτερο ταχύτερο συνολικό χρόνο, πέτυχε ο νικητής της κλάσης έως 1400 κ.εκ., Μιχάλης Νικολούλιας (Toyota Starlet). Την τριάδα των κορυφαίων χρόνων, συμπλήρωσε ο  Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Toyota Corolla ΑΕ 86) που επικράτησε ταυτόχρονα στην κλάση έως 1600 κ.εκ. Άτυχος στάθηκε ο Αντώνης Δημόπουλος (Toyota Corolla AE 92) που εγκατέλειψε μετά από μικρής έκτασης έξοδο.

Για ακόμη μια φορά, πολλοί θεατές τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού της για τον επόμενο και τελευταίο φετινό αγώνα του Επάθλου, στις 9 Οκτωβρίου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s