17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Αποτελέσματα


hear 17h deksiotexnia ptolemaidas apotelesmataΤο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος συνεχίστηκε με επιτυχία την Κυριακή 12 Ιουνίου, με την 17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας που διεξήχθη στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας. 

oloiΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και εκδηλώσεις όπως οι Δεξιοτεχνίες, που έχουν μικρό κόστος και διεξάγονται σε πολύ κεντρικά σημεία πόλεων, βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Τέτοια περίπτωση είναι και η 17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας, που έλαβε χώρα σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, τον χώρο που φιλοξενείται η Λαϊκή Αγορά και συγκέντρωσε πολλούς θεατές.

Αν και μόνο 27 οι συμμετέχοντες αθλητές στην 17η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν βαθμούς και θέσεις στο βάθρο. Έτσι δεν ήταν λίγοι οι αγωνιζόμενοι που στην προσπάθεια για το καλύτερο «τιμωρήθηκαν» με κακές εκτελέσεις και βαθμούς ποινής.

karatsompalidis22Ταχύτερος όλων ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης, ο οποίος κατάφερε με περισσή δεξιοτεχνία να τερματίσει το Peugeot 106 στο δεύτερο σκέλος σε χρόνο 1.08.82, χρόνος που του έδωσε φυσικά την πρώτη θέση στο βάθρο της κατηγορίας του, αφήνοντας μακράν πίσω του τον Γιάννη Καραμανώλη με Toyota Starlet και χρόνο 1.14.52.

oikonomidis22Στην κατηγορία Β ο μόνος που θα μπορούσε να πλησιάσει τον χρόνο ημέρας ήταν ο Κώστας  Οικονομίδης ο οποίος τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1.14.18. Στην προσπάθεια να πλησιάσει τον χρόνο ημέρας έκανε 1.13.12 στο τρίτο σκέλος αλλά χρεώθηκε με 10 δευτερόλεπτα ποινή γιατί ακούμπησε μια κορίνα στην γραμμή εκκίνησης. Δεύτερος με ένα υποδειγματικό πρώτο σκέλος και χρόνο 1.16.54 ο Θόδωρος Καβατσικλής με το «κουκλίστικο» και εύηχο Opel Kadett. Τρίτος ανέβηκε στο βάθρο ο Χρήστος Καραμούζας επίσης με Opel Kadett και χρόνο 1.29.97

zempekisΗ κατηγορία Γ όπως πάντα πολυπληθείς μοίρασε απλόχερα  θέαμα, εντυπωσιάζοντας και ξεσηκώνοντας τους εκατοντάδες θεατές περιμετρικά του χώρου της Λαϊκής αγοράς όπου και διεξήχθη ο αγώνας. Την τριάδα του βάθρου κόσμησαν οι Ζεμπέκης Πασχάλης με 1.17.76 και Καρυπίδης Θεόκλητος με χρόνο 1.19.37 αμφότεροι με Opel Ascona και ο Νίκος Φωτιάδης με Opel Mantaκαι χρόνο 1.19.90.

Αποτελέσματα

Μοναδική γυναίκα και σε αυτόν τον αγώνα η Αντωνία Αμπατζίδου η οποία τερμάτισε το ασημί BMW Z3 με χρόνο 1.35.74 και πήρε το κύπελλο γυναικείας συμμετοχής. Τιμητικά δόθηκε κύπελλο στον αντιπρόεδρο της ΑΛΠ Τάσο Χατζηχρήστο για τις επιδόσεις του στον διεθνή αγώνα 4ο Rally Greece Off Road, όπου συμμετείχε με Lada Niva.

Ο 4ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος είναι παρελθόν με την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας να έχει διοργανώσει για μια ακόμα φορά έναν αγώνα στο κέντρο της πόλης, με θεατές τους περισσότερους πολίτες αυτής και συνοδοιπόρους την τοπική αυτοδιοίκηση, το εμπορικό επιμελητήριο και πολλές τοπικές επιχειρήσεις.

Επόμενος αγώνας η 14η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Δράμας την οποία καλείται να διοργανώσει την Κυριακή 10 Ιουλίου ο Όμιλος φίλων Αυτοκίνησης Δράμας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s