3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift Και 2ος Αγώνας Επάθλου Drift Β.Ε.: Αποτελέσματα


header 3os protathlimatikos agonas drift 2016 rysioΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift συνεχίστηκε στις 11-12 Ιουνίου, με τον 3ο γύρο του θεσμού να διεξάγεται στην πίστα καρτ “Drive Park”, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Α.Σ.ΠΙΣ.” και συγκέντρωσε 25 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε δύο Κατηγορίες, την Pro και την Street Legal. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, το Drift Νέου Ρυσίου αποτέλεσε και τον 2ο γύρο του νεοσύστατου Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος που συγκεντρώνει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Στην Κατηγορία Pro που συγκέντρωσε 19 συμμετοχές, ο Νίκος Ζιλιμπινάκης (BMW E30 SR20) κατέκτησε τη νίκη, επικρατώντας στον τελικό του Γιώργου Τσιλιμπόνη (BMW E30 V8 Supercharger). Στην τρίτη θέση της κατάταξης, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Τάσος Χάρκας (BMW E30) που επικράτησε στο Μικρό Τελικό του Γιώργου Χριστοδούλου (BMW). Όσον αφορά στην Street Legal, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Γελαδάς (Toyota Corolla AE86), μετά από μάχη με τον Νικήτα Νταγιαμά (Toyota Starlet KP60), ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Σπύρος Μανής (BMW E36), που τερμάτισε εμπρός από τον Χρήστο Ρουσόπουλο (Toyota Starlet KP60).

Αποτελέσματα PRO

Top 16 Pro (1)

Top 16 Pro (2)

Αποτελέσματα Street Legal

Το Πρωτάθλημα Drift θα συνεχιστεί στις 24 Ιουλίου, στην πίστα καρτ “Kartodromo Αφιδνών” ενώ ο επόμενος γύρος του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου, στις Σέρρες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s