1ο Wild Terrain 4X4 Rethymno: Συμμετοχές


mitra post imageΤο Αθλητικό Σωματείο “Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος” (Μ.Α.Ρ.Σ.) διοργανώνει στις 17-19 Ιουνίου το 1ο Wild Terrain 4X4 Rethymno, με τη συμμετοχή 16 πληρωμάτων.

Συμμετοχές

Το 1ο Wild Terrain Rethymno 2016, αποτελεί τον εναρκτήριο γύρο του Κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, ενώ αποτελείται συνολικά από 5 ειδικές διαδρομές, 10 σκέλη και 3 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών. Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με τις τεχνικές προδιαγραφές των οχημάτων τους. Πρόκειται για την Κατηγορία Entry, που περιλαμβάνει τις κλάσεις Entry33 και Entry33+ και στο πλαίσιο της οποίας θα συμμετάσχουν στον αγώνα 6 πληρώματα, για την Κατηγορία WT-36 που έχει συγκεντρώσει επίσης 6 συμμετοχές και για την WT-Open, που περιλαμβάνει τις κλάσεις WT-Open40 και WT-Open40+, η οποία εφοδιάζει τον αγώνα με 4 συμμετοχές.

1ο Wild Terrain 4X4 Rethymno

Το 1ο Wild Terrain Rethymno 2016 αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού οι αγώνες αυτού του είδους αποτελούν μια διαφορετική εκδήλωση που προσελκύει τα βλέμματα χάρη στα θηριώδη αυτοκίνητα και τις δύσκολες δοκιμασίες που περνούν τα πληρώματα, συνδυασμός που τελικά προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις για τους αγωνιζόμενους και θέαμα για τους θεατές που βρίσκονται στις “εξέδρες”.

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Γυπαράκης Μάνος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s