33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος: Στην τελική ευθεία…


header 33o ikteo xalkias rally f8iotidos 2016Το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2016, έχοντας ως επίκεντρο την Λαμία και πιο συγκεκριμένα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.). που θα φιλοξενήσει τους χώρους Τεχνικού Ελέγχου, Εκκίνησης, Τερματισμού και φυσικά τον Χώρο Επισκευών των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές και εκτείνεται σε δύο ημέρες. Η αρχή θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, όταν αμέσως μετά την Εκκίνηση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην Υπερειδική Διαδρομή “Λαμία” που έχει μήκος 3,7 χιλιομέτρων. Έπειτα, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη Λαμία για επισκευές, με το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πληρώματα θα αγωνιστούν από δύο φορές σε γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές. Ο λόγος για την ειδική διαδρομή “Ελευθεροχώρι” μήκους 17,87 χιλιομέτρων και την ειδική διαδρομή “Ρεγγίνι-Καρυά” μήκους 18,52 χιλιομέτρων, οι οποίες θα διαμορφώσουν έναν αγώνα μήκους 76,48 χιλιομέτρων, με τον Τερματισμό να έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου στις 15:32, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Υπενθυμίζεται, πως η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 21:00.

logo 33o ikteo xalkias rally f8iotidos 2016
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ράλλυ Φθιώτιδος και τις προσπάθειες της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας στηρίζει το “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” που μάλιστα είναι και φέτος Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Τεχνικό Έλεγχο. Ακόμη, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί οι εταιρείες “Pazonen-Ανταλλακτικά“, “Peugeot Autokar“, “Epic Energy” και “MyTrack Real Time GPS Tracking Systems“, με την τελευταία να φροντίζει για την ασφάλεια των πληρωμάτων, μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής παρακολούθησής τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, τα προϊόντα τους θα προσφέρουν στα πληρώματα οι Υποστηρικτές του αγώνα, όπως η εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων “Παπαδήμας“, η εταιρεία εμφιάλωσης Μεταλλικού Νερού “Ιόλη” και ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας.

Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και τώρα η Τοπική κοινωνία αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.  Βέβαια, το 33ο “I KTEO Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, από τα διοικητικά όρια του οποίου θα περνούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του Β’ Σκέλους του αγώνα.

 poster 33o ikteo xalkias rally f8iotidos 2016

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό, υποδεχόμενος έτσι το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς Ράλλυ Φθιώτιδος” και δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο, τη στήριξή του στο εγχείρημα:

ΔήμαρχοςΛαμιέωνΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του 33ου “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος, που αποτελεί τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στη Φθιώτιδα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016, ακολουθώντας τα χνάρια του Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε φέτος στην πατρίδα του και μας έκανε όλους περήφανους.  Χαιρετίζω παράλληλα την πραγματοποίηση στη πόλη μας, που είναι γνωστή για την μεγάλη της παράδοση σε παρόμοιους αγώνες, της υπερ-ειδικής διαδρομής “Λαμία” που χρησιμοποιήθηκε ως κατατακτήρια ειδική διαδρομή στο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και την ειδική που θα περάσει από τη λίμνη της Νευρόπολης, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του εθνικού μας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι η γνώση, το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές.  Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Λαμιέων, που αποτελεί και τον μεγάλο οικοδεσπότη του αγώνα, να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.”

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s