Ράλλυ Αλμυρός 2016 – 9 & 10 Ιουλίου – ΟΜΑΘ


rally almyrou 2016Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας έχει σημάνει την έναρξη των εγγραφών για το Rally Αλμυρός 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 και στις 10 Ιουλίου και μάλιστα με ειδικές διαδρομές και τις δύο ημέρες του αγώνα. Αποτελεί τον 3ο αγώνα του Περιφερειακού Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδος για το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου

Ήδη το ενδιαφέρον από τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της ταχύτητας είναι έντονο και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

0014 PLAGOS G-RENTIS A

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται έως και την 1η Ιουλίου στις 21:00, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων βρίσκεται ήδη στον “αέρα”.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να περιηγηθείτε στο http://www.rallyalmyros.org και να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Rally Αλμυρός 2016, να δείτε τους χάρτες όπου αποτυπώνονται οι ειδικές διαδρομές, αλλά και να διαβάσετε γενικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Ο Ο.Μ.Α.Θ. ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους χορηγούς του αγώνα, που με την αρωγή τους θα διοργανωθεί το RallyΑλμυρός 2016, όπου αναμένεται να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά φυσικά και τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή του αγώνα.*Απολαύσετε μέσα από το παρακάτω βίντεο τις απλές και τις ειδικές διαδρομές του Rally Αλμυρός 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s