Νίκος Πλέσσας: Επόμενη στάση… 66th Trento – Bondone


header nikos plessas 66th Trento - BondoneO  Νίκος Πλέσσας μαζί με την ομάδα του και το γνωστό FORD SIERRA COSWORTH RS 500, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος  στην 66th TRENTO-BONDONE HILLCLIMB 2016 , την μεγαλύτερη ανάβαση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (18χλμ και 144 στροφές). 

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ευχαρίστησε τους φίλους του και υποστηρικτές του:

Φτάνουμε στο τέλος της εξαιρετικά δύσκολης και γεμάτης εμπόδια(που τελικά ξεπεράστηκαν) προετοιμασίας και στην αρχή της φετινής προσπάθειας να συμμετάσχουμε στο 66 Trento Bondone!

Θέλω να ευχαριστήσω από εδώ όσους μας στήριξαν καταθέτοντας ψυχή και κόπο με στόχο ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο φτιαγμένο από ικανά Ελληνικά χέρια να τρέξει στην καλύτερη ανάβαση της Ευρώπης: τον Δημήτρη Τσούργιαννη(Tsourgiannis motorsport), τον Μιχάλη Παρασυράκη (Ρεκτιφιέ Ορίτζιναλ), τον Γιάννη Ανδριανάκη (Plex Tuning), τον Απόστολο Κωνσταντινίδη (Hi Tech Finishes), τον Στέφανο (Miky.X) , τον Άκη Τσούργιαννη (Tsourgiannis motorsport), τον Αργύρη Δίμιζα (AS motor parts), τον Πάνο Κωνσταντάκο (RSD), τον Κ.Σπύρου (Evolution Motor Car) και τον Κ. Λαμπρόπουλο (Lampropoulos Motorsport) .Τέλος τον Δήμο Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης για την υποστήριξη,και τους χορηγούς επικοινωνίας , kokkinhshmaia και time2rally .

This slideshow requires JavaScript.

Η ομάδα του time2rally.gr τάσσεται στο πλευρό τέτοιων προσπαθειών και τις επικροτεί! Ευχόμαστε  καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s