17ο Ράλλυ Σπριντ Σερρών: Νικητές οι Φώτης Μπρόζος – Τάσος Βογιατζής


header-17o-rally-sprint-serron-2016-lams-apotelesmataΟ τρίτος γύρος του κυπέλλου ράλλυ βορείου Ελλάδας, το 17ο RALLY SPRINT ΣΕΡΡΩΝ, έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουνίου και διοργανώθηκε από την λέσχη της Λ.Α.Μ.Σ. .

Η ειδική διαδρομή είχε μήκος 10,40χλμ και διεξήχθη τρεις φορές χρησιμοποιώντας τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου  Σερρών- Χρυσοπηγής – Ξηροτόπου. Το Σάββατο το πρόγραμμα περιελάμβανε τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο καθώς και την πανηγυρική εκκίνηση στην πλατεία Κρονίου, δίνοντας το παρών και οι δέκα οκτώ συμμετέχοντες που δήλωσαν συμμετοχή.

Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν οι Φώτης Μπρόζος- Τάσος Βογιατζής με CITROEN ZX KIT CAR της κατηγορίας C3  γράφοντας τον καλύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή. Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Δημήτρης Μπατσάρας- Ιωάννα Γεωργακά  με  MITSUBISHI LANCER EVO VIII της κατηγορίας C2 ανεβάζοντας ρυθμό από το δεύτερο πέρασμα και μετά. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου συναντάμε τους Αλέξανδρο & Ευάγγελο Δημητρίου με  PEUGEOT 106 S16 της κατηγορίας C5.

Στη κατηγορία της F2000, όπως είναι φυσικό, τερμάτισαν οι  Φώτης Μπρόζος- Τάσος Βογιατζής με CITROEN ZX KIT CAR ακολουθούμενοι από τους Αλέξανδρο & Ευάγγελο Δημητρίου με  PEUGEOT 106 S16. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Νίκος Βάτσος- Μαρία Κυρλαγκίτση με  RENAULT CLIO RS.

Στα αποτελέσματα των κατηγοριών ξεκινώντας από αυτή της C2 οι Δημήτρης Μπατσάρας- Ιωάννα Γεωργακά  με  MITSUBISHI LANCER EVO VIII κατέλαβαν την πρώτη θέση, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Νίκο Σωτηριάδη- Δημήτρη Καραγκούνη με SUBARU IMPREZA, με τους Διονύση Μαυρουδή- Βασίλη Σούστα να τερματίζουν στην τρίτη θέση με ίδιο αυτοκίνητο.

Στην κατηγορία C3  οι Φώτης Μπρόζος- Τάσος Βογιατζής με CITROEN ZX KIT CAR έκοψαν πρώτοι το νήμα, με τους Νίκο Βάτσο- Μαρία Κυρλαγκίτση με  RENAULT CLIO RS να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση. Η τρίτη θέση ανήκει στους Νίκο Παυλίδη- Γιώργο Αγγουρά με CITROEN DS3 R3T, έχοντας και μια ποινή 10 sec.

Η κατηγορία C5 ανήκει στους Αλέξανδρο & Ευάγγελο Δημητρίου με  PEUGEOT 106 S16 με τους Συμεών & Χρήστο Θεοφανίδη με CITROEN SAXO VTS και τους Αλέξανδρο Δήμο- Θανάση Ντιτόρα, με CITROEN SAXO VTS επίσης, να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Αποτελέσματα

Στις εγκαταλείψεις του αγώνα έχουμε αυτή των Γιάννη Βαλαβάνη- Σωτήρη Καπάρα με HONDA CIVIC TYPE R στο δεύτερο πέρασμα από την ειδική, ενώ βρισκόντουσαν στην δεύτερη θέση της γενικής και της F2. Ακόμα μια εγκατάλειψη αυτή των Ξανθόπουλο Ιωάννη-  Ζωίδη Δημήτρη με  ALFA ROMEO SUD στο τρίτο πέρασμα.

 

 

κείμενο: Παπανδρέου Παντελής
φωτογραφίες: GP images

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s