2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ: Με κέντρο το Λουτράκι!


header 2o rally sprint asma 20016 loutrakiΣτις 3 & 4 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η συνέχεια στο Κύπελλο Χώματος με τη διεξαγωγή του 2ου Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ, αγώνας ο οποίος θα διοργανωθεί από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Και φέτος, επίκεντρο του τρίτου γύρου του θεσμού θα είναι το Λουτράκι, ενώ το κέντρο του αγώνα θα στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο τεχνικός έλεγχος για τα εντός Αττικής πληρώματα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου από τις 15.00 έως τις 18.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα με Δελτίο Πληροφοριών, ενώ για τα υπόλοιπα πληρώματα θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου από τις 08.00 έως τις 09.00 στα γραφεία της ΕΛΠΑ στον Ισθμό της Κορίνθου. Η δράση την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, όπου είναι προγραμματισμένο το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα.

map

Πεδίο μάχης είναι η γνωστή ειδική Λουτράκι-Κινέττα, με νέα όμως χάραξη, μήκους  16.9 χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα, μέχρι το 12.7 χιλιόμετρο, η διαδρομή είναι ίδια με την περσινή, ωστόσο το τελευταίο κομμάτι μήκους 4.2 χιλιομέτρων είναι διαφορετικό, με τον τερματισμό να βρίσκεται στο συνοικισμό του Αγίου Νικολάου. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 33.8, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα αγγίζει τα 111.96 χιλιόμετρα. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 16.30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

logo_loutraki

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν την Τρίτη 16 Αυγούστου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 22.00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: agonistiko.auto@gmail.com, http://www.agonistiko.gr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s