22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST”: Επιστροφή στη δράση για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη


header 22o ipirotiko mini rally autotest epistofi stin drasi gia xatzikonstantinoy maliotakiΟ δεύτερος αγώνας της χρονιάς για τους Κυπελλούχους Ασφάλτου του 2015 Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου και Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη ήταν καλύτερος, από την άτυχη πρεμιέρα τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Το πλήρωμα από την Αθήνα συμμετείχε στο 22ο Ηπειρωτικό Mini Rally “Autotest”, έναν αγώνα αρκετά απαιτητικό με 6 Ειδικές Διαδρομές και 55+ αγωνιστικά χιλιόμετρα και κατάφερε να τον ολοκληρώσει, τερματίζοντας στη 2η θέση της Κατηγορίας C3/C4. Το αποτέλεσμα μοιάζει ικανοποιητικό μετά από 5 μήνες απραξίας, απέχει όμως από τις δυνατότητες του πληρώματος.

Αιτία για το μέτριο αποτέλεσμα τα προβλήματα προσαρμογής στο νέο 6άρι σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων που απέκτησε προσφάτως το γνωστό λευκό Renault Clio Ragnotti. Το συγκεκριμένο κιβώτιο ήλθε και τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο μόλις τρείς ημέρες πριν τον αγώνα και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά, ώστε να ρυθμιστεί σωστά και να προσαρμοστεί ιδανικά στο σύνολο. Παρά ταύτα το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» – «GR TOURS» κατάφερε, να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να φτάσει στον τερματισμό, αν και όχι στην πρέπουσα θέση.

GP_GRT_Team_DT2_2016_HPEIRWTIKO_MINI_RALLY_19_07_2016_IMAGE_02Το όποιο αποτέλεσμα ήταν για άλλη μια φορά καρπός της σταθερότητας που πάντα διακρίνει το αθηναϊκό πλήρωμα σε συνδυασμό με την πολύ καλή συνεργασία οδηγού – συνοδηγού, την έξυπνη οδήγηση και την αποφυγή λαθών. Σε αυτά τα λίγο-πολύ γνωστά προσόντα των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη προστέθηκε και προσαρμοστικότητα στις δυσκολίες και η αυτοσυγκράτηση. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αυτή η σχετικά μέτρια επίδοση σίγουρα αποτελεί παρακαταθήκη για ακόμη καλύτερη συνέχεια ενόψει των προσεχών ασφάλτινων αγώνων της αγωνιστικής χρονιάς, σε συνδυασμό φυσικά με την απαιτούμενη εξέλιξη του αυτοκινήτου σε τεχνικό επίπεδο.

GP_GRT_Team_DT2_2016_HPEIRWTIKO_MINI_RALLY_19_07_2016_IMAGE_01

Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι και φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της – ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s