Ετοιμάζεται το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου | Ε.Δ.: ΦΤΕΡΗ


rally sprint aigiou 2016 alma aigiouΗ Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρόνια αγώνα αυτοκινήτων, το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην πολύ γνωστή και αγαπημένη κατηφορική ειδική διαδρομή τη «ΦΤΕΡΗ».

Ο ενθουσιασμός των αγωνιζομένων για την κατηφορική ειδική διαδρομή που είναι ιδιαίτερα τεχνική και γρήγορη, δικαίωσε την περσυνή μας επιλογή και μας γέμισε με θετικά μηνύματα. Η ιδιαίτερη Ε.Δ. σε συνδυασμό με την φιλοξενία των Αιγιωτών και την αρτιότητα των διοργανώσεων της ΑΛΜΑ σε θέματα ασφάλειας, προμηνύουν για φέτος έναν αξέχαστο αγώνα.

alma logo site

Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76 χλμ.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.43_rally_sprint_Aigiou_2015

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s