1η Δεξιοτεχνία Τρίπολης: Αποτελέσματα


header 1 deksiotexnia tripolis apotelesmataΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πίστα καρτ Τρίπολης η 1η Δεξιοτεχνία Τρίπολης, την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Η αγωνιστική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης” (Α.Λ.Τ.) και από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” και συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές σε ιδανικό περιβάλλον. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Δεξιοτεχνία διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 βοήθησε περαιτέρω στην καλύτερη οργάνωση του event.

Η 1η Δεξιοτεχνία Τρίπολης συγκέντρωσε συνολικά 39 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος που χρησιμοποιούσαν και να έχουν δικαίωμα για 3 χρονομετρημένες προσπάθειες. Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Καλασούντας (Citroen Saxo VTS), ενώ τον ακολούθησε ο Ηλίας Ασημακόπουλος (Peugeot 106 Rallye), με τον Γιώργο Καραχάλιο (Peugeot 106 Rallye) να διαμορφώνει την τριάδα της κλάσης. Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) καλύτερος αποδείχθηκε ο Βασίλης Κότης (Hyundai Getz), με τους Λεωνίδα Ντούλια (Toyota Corolla) και Δημήτρη Καρπατσέλη (Ford Escort MK II) να ακολουθούν. Τέλος, στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο μεγαλύτερο των 2,5 μέτρων) ο καλύτερος γύρος ανήκει στον Βαγγέλη Λεβεντογιάννη (BMW E36), με τον Δημήτρη Μητσιά (Nissan Silvia) να τερματίζει δεύτερος και τον Λευτέρη Βαβαρούτσο (Mazda RX7) να ανεβαίνει με τη σειρά του στο βάθρο.

Αποτελέσματα (Κλάση Α)
Αποτελέσματα (Κλάση Β)
Αποτελέσματα (Κλάση Γ)

Ο Ιούλιος έκλεισε με ιδανικό τρόπο στην περιοχή της Τρίπολης, με την παρθενική διοργάνωση μιας αγωνιστικής εκδήλωσης, η οποία έχει όλα τα εχέγγυα για να επαναληφθεί με επιτυχία στο μέλλον.

 

φωτογραφίες: Χριστίνα Μπαντούνα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s