Με επίκεντρο την Εύβοια το 19ο «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ»


header 19o 24 ores ellada 2016 regularity rally me epikentro tin eyboiaΟ Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά τον πλέον απαιτητικό αγώνα Endurance Regularity στην Ευρώπη, καθώς είναι ο μοναδικός που διαρκεί 24 συνεχόμενες ώρες. Τα πληρώματα θα καλύψουν περίπου 800 χιλιόμετρα σε τεχνικές & απαιτητικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία σε θρυλικά ράλι του παρελθόντος.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Αθήνα και τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Χαλκίδα και μετά προς τη βόρεια Εύβοια. Μετά από μικρή ανασυγκρότηση στην Αιδηψό τα πληρώματα θα κινηθούν προς Ψαχνά, Στενή & Μετόχι. Μετά τη δύση του ηλίου θα γίνει η μεγάλη ανασυγκρότηση στην Κύμη και μετά από 3 ώρες θα δοθεί η εκκίνηση του απαιτητικού βραδινού σκέλους, που διανύει τις περιοχές της νότιας Εύβοιας, όπως Μεσοχώρια, Αλμυροπόταμο & Πόρτο Μπούφαλο. Ακολουθούν Ερέτρια, Χαλκίδα, Ριτσώνα και Μερκούρης και με την συμπλήρωση των 24 ωρών τα πληρώματα θα τερματίσουν από εκεί που εκκίνησαν το προηγούμενο πρωί.

SISA_24HOURS_GREECE_REGULARITY_RALLY_2016_POSTER
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1986 (κατηγορία “Historic”) καθώς και αυτοκίνητα από το 1985 έως και το 1996 (κατηγορία “Youngtimer”).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑ∆Α 2016
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η λήξη δηλώσεων συμμετοχής είναι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ενώ θα υπάρχει εκπτωτικό παράβολο για όσους δηλώσουν έως 15 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6945700040 (Μιχάλης Μουζούκης).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s