Αναβολή για την 1η Ανάβαση Ελασσόνας


header 1 anavasi elassonas anavoliΗ ΛΑΜΚΕ ανακοίνωσε ότι μετά την αιφνίδια απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, να μην δοθεί άδεια για την τέλεση του αγώνα στον δρόμο Ελασσόνας – Κοζάνης, ενώ υπήρχε αρχικά ενημέρωση – διαβεβαίωση ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα για αυτήν την αδειοδότηση, η ανάβαση Ελασσόνας ματαιώνεται.

Μετά το παραπάνω ζητήθηκε από την ΟΜΑΕ – ΕΠΑ ο αγώνας να γίνει σε νέα ημερομηνία και διαδρομή, για την οποία θα εξασφαλιστεί αδειοδότηση. Η διαδρομή και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθούν το ταχύτερο δυνατόν μετά την σχετική απόφαση της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι για την ματαίωση του αγώνα να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα που δημιούργησαν με την στάση τους, το οποίο δεν αφορά μόνο τη διοργανώτρια λέσχη. Αφορά περίπου πενήντα οδηγούς με τους συνοδούς τους αλλά και πάρα πολλούς επισκέπτες που θα κατέκλυζαν την Ελασσόνα αυτό το διήμερο. Μακάρι στο μέλλον να είναι πιο σοφοί στις αποφάσεις τους.

Η ΛΑΜΚΕ, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που σκόπευαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα, και τους υπόσχεται ότι αυτή η ματαίωση αυξάνει το αίσθημα ευθύνης μιας πολύ καλής διοργάνωσης που σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

Ακόμα ευχαριστεί θερμά και όλους τους ανθρώπους που μέσω των επιχειρήσεων τους, ήταν κοντά της συνεχώς αυτό το διάστημα, στηρίζοντας τις ετοιμασίες του αγώνα. Επίσης ευχαριστεί και την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας που υπό την αιγίδα τους στήριξαν τις προετοιμασίες και με το παραπάνω.

Τέλος ευχαριστίες απευθύνει και σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και ανέμενε πώς και πώς να παρακολουθήσει από κοντά την ανάβαση.

Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…!!!

Σύντομα θα δημοσιευτεί νέο δελτίο τύπου με πληροφορίες σχετικά με τη νέα διαδρομή και  ημερομηνία του αγώνα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s