7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2016 | Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχών


aigiou sprint 2016 post imageΗ Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και θεατές να απολαύσουν την κατηφορική ειδική διαδρομή ΦΤΕΡΗ, ίσως την καλύτερη ασφάλτινη ειδική διαδρομή στην Ελλάδα.

Ενημερώνουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις για συμμετοχή στον αγώνα και λήγουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00. Την Δήλωση Συμμετοχής καθώς και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της ΑΛΜΑ Αιγίου, ( www.alma-aigiou.gr/7o-rally ).

Μιας και οι μέρες για το Ράλλυ πλησιάζουν, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις ώστε να είναι όλα έτοιμα για το αγωνιστικό ραντεβού. Ευχαριστούμε πολύ την ανταπόκριση των τοπικών φορέων στο κάλεσμα της ΑΛΜΑ για βοήθεια και συνεργασία. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική αγορά που παρόλες τις δυσκολίες, για ακόμα μία χρονιά στηρίζει οικονομικά με χορηγίες, αυτήν την μεγάλη διοργάνωση της πόλης του Αιγίου.

Ο αγώνας θα προσμετρήσει στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να είναι το επίκεντρο και η κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους τολμηρούς αγωνιζόμενους.

69_rally_sprint_Aigiou_2015

 

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

Ωράρια Αγώνα

Δήλωση Συμμετοχής

Χάρτης Αγώνα - 7ο Ραλλυ Σπριντ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s