Αναβαθμισμένη η Disabled Motorsports Greece για την Ανάβαση Ομαλού


omalos stamatakis 2016  post imageΗ Ανάβαση Ομαλού που θα διεξαχθεί στα Χανιά το σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου είναι η επόμενη στάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Μεταξύ των οδηγών  που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα είναι και οδηγός  της αγωνιστικής ομάδας ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο Στράτος Σταματάκης θα λάβει μέρος με ένα ειδικά διαμορφωμένο Peugeot 106 Rallye.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μετά από μια σημαντική βελτίωση στον επιλογέα και τον συμπλέκτη είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε για την ανάβαση Ομαλού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας Disabled Motorsports Greece που με την πολύτιμη βοήθεια τους βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα εδώ και ένα χρόνο.

Οι εταιρείες ΦΝ Κατασκευαστικη, Κουζουλογλου Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Ακουστικά κέντρα Κασάπογλου  και πολλοί άλλοι στηρίζουν για άλλη μια φορά την ομάδα μας. Ραντεβού το Σάββατο και την Κυριακή στην Ανάβαση Ομαλού. Στον χώρο του σέρβις θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του συλλόγου Δικαίωμα στη ζωή ( κέντρο ημερήσιας φροντίδας παιδιών με αναπηρία )».

Καλή επιτυχία!

disable motorsports stamatakis omalos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s