Στον Ομαλο με 64 συμμετοχές…


header anavasi omalou 2016 me 64 symmetoxesΜε 64 συμμετοχές θα διεξαχθεί στις 3-4 του μηνός, η 11η Ανάβαση Ομαλού Χανίων!

Η 11η Ανάβαση Ομαλού, σημαίνει τα τελευταία χρόνια την εκ νέου εκκίνηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, στοιχείο που δεν άλλαξε ούτε φέτος. Έτσι, ο αγώνας που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων”, δίνει την έναρξη στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, αποτελώντας τον 6ο γύρο του φετινού θεσμού.

Ο αριθμός των 64 οδηγών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα είναι ικανοποιητικός, με τις μάχες για τη νίκη σε επίπεδο Ομάδων και επιμέρους κλάσεων να αναμέινονται μεγάλες και το θέαμα όμορφο. Στο πλαίσιο της Ομάδας Ν θα λάβουν μέρος 10 οδηγοί, ενώ στην Ομάδα Α θα λάβουν μέρος 23 αυτοκίνητα. Επιπλέον, 16 συμμετοχές θα προσφέρει στον αγώνα η Ομάδα Ε, τη στιγμή που η Formula Saloon και τα Ιστορικά συγκέντρωσαν από 9 και 6 οδηγούς αντίστοιχα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

poster 2016_PA_6_Omalos_Afisa

Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει τόσο το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, με τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, με τον Αγώνα στις 11:00 και άπαντες ετοιμάζονται για ένα θερμό διήμερο, με πολύ θέαμα στην πανέμορφη Κρήτη.

 

φωτογραφία εξωφύλλου: Γονάκης Γιώργος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s