1ο Ράλλυ Regularity Σικυωνίων: Συμμετοχές


header-1o-rally-regularity-sikionion-symmetoxesΜε τη συμμετοχή 71 πληρωμάτων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το 1ο Ράλλυ Regularity Σικυωνίων που θα έχει ως επίκεντρο το Κιάτο Κορινθίας.

Το Πρωτάθλημα Regularity Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων που προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, με το 1ο Ράλλυ Regularity Σικυωνίων. Η διοργάνωση αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας” (Α.Λ.ΑΚ. ) με την Scuderia Triskelion και έχει την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων. Πρόκειται για τη δεύτερη φετινή συνάντηση των συμμετεχόντων στην Κατηγορία Regularity που αποτελεί όμως τον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος, αφού υπενθυμίζεται πως η κάθε ημέρα του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος αποτελούσε ξεχωριστό γύρο στο πλαίσιο του θεσμού.

Μπορεί το επίκεντρο να βρίσκεται στο Κιάτο, όμως οι δοκιμασίες ακριβείας θα πραγματοποιηθούν στα βουνά της περιοχής, σε πανέμορφες τοποθεσίες όπως η Στυμφαλία, το Οροπέδιο του Φενεού και η Λίμνη Δόξα. Το 1ο Ράλλυ Regularity Σικυωνίων αποτελείται από 8 Δοκιμασίες Ακριβείας, με τη διαδρομή να έχει μήκος 142 χιλιομέτρων και να έχει χωριστεί σε δύο μέρη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Η συμμετοχή 71 πληρωμάτων στον αγώνα δείχνει και το ενδιαφέρον που υπάρχει για το θεσμό, που συνδυάζει τον ανταγωνισμό που πάντοτε προκύπτει στις μάχες με το χρόνο, αλλά και την γνωριμία ταυτόχρονα με πανέμορφες περιοχές της χώρας μας, οι οποίες μάλιστα είναι πολλές και με μεγάλη ποικιλομορφία ως προς το φυσικό περιβάλλον!

 

Πρόγραμμα
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

09:00-10:00 Διοικητικός Έλεγχος & Παραλαβή Υλικού / Τεχνικός Έλεγχος οχημάτων

10:30 –  Εκκίνηση  Δημαρχείο Δήμου Σικυωνίων (Κιάτο)

12:15 – Ανασυγκρότηση Λίμνη Δόξας

13:00 – Εκκίνηση Β’ Σκέλους

15:00 – Τερματισμός Πεζόδρομος Μιαούλη, Παραλία Κιάτου

15:30 –  Ανακοίνωση προσωρινής κατάταξης

16:00 – Τελετή απονομής  (Εστιατόριο Πινάκιο , Μιαούλη 5, Κιάτο)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s