Παράταση Δηλώσεων Συμμετοχών – 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2016


aigiou-sprint-2016-v2-post-imageΤο Αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ ανακοινώνει την παράταση της ημερομηνίας λήξης δηλώσεων συμμετοχών έως Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00. Οι ετοιμασίες για τον Αγώνα Ράλλυ το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου πλέον είναι στην τελική ευθεία και περιμένουμε να συμπληρωθεί ο πίνακας των συμμετοχών.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΛΜΑ Αιγίου. www.alma-aigiou.gr/7o-rally

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας στις 21:00.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο δρόμος θα κλείσει 1:30 ώρα πριν. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

 alma logo site

Χάρτης Αγώνα

Ωράρια Αγώνα

Δήλωση Συμμετοχής

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Βοηθητικό Roadbook Αναγνωρίσεων

Facebook Εκδήλωση

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s