7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Συμμετοχές


header-7o-rally-sprint-aigiou-symmetoxesΣτις 17-18 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή “Φτέρη” θα γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων, με 23 πληρώματα να ετοιμάζονται για τη μάχη.

Το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου διοργανώνεται από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου” (Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου) και αποτελεί τον 2ο φετινό αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου. Τα 23 πληρώματα, θα αγωνιστούν δύο φορές σε μια από τις, κατά γενική ομολογία, κορυφαίες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας, την Ειδική Διαδρομή “Φτέρη”, που έχει μήκος 17,1 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από το χωριό Φτέρη προς το χωριό Σελινούντας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα “μαζεμένος”, αφού το συνολικό του μήκος είναι 76 χιλιόμετρα, τα 34,2 από τα οποία είναι τα αγωνιστικά του χιλιόμετρα. Το επίκεντρο θα βρίσκεται στο Αίγιο, όπου θα φιλοξενηθούν η Πανηγυρική Εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου και ο Τερματισμός το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Αιγίου Autovision, ενώ το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 10:00, όταν το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκκινήσει την Ειδική Διαδρομή.

Όσον αφορά στις συμμετοχές, πιο πολυπληθής Κατηγορία είναι η C6 που συγκέντρωσε 8 αυτοκίνητα, ενώ στις Κατηγορίες C4 και C5 θα συμμετάσχουν από  5 πληρώματα. Από εκεί και έπειτα, στις Κατηγορίες C3 και C2 θα λάβουν μέρος 3 και 2 πληρώματα αντίστοιχα.

poster-2016-aigio

Μια από τις πιο σημαντικές ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές Ράλλυ, περιμένει τους συμμετέχοντες και θεατές του 7ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου, για έναν ενδιαφέροντα αγώνα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s